BATURALisMOM Arafinannesi dediğim gibi etkilenen girmesin bacım. Ben okumak ve paylaşmak istiyorum. Bu şekilde de benim ve benim gibi düşünen kişilerin özgürlükleri kısıtlanıyor.
Sibls BATURALisMOM herkesin cinsel hayatına kimse karışamaz 😂 haklılar da düşününce bize ters gelen onlara doğru
BATURALisMOM Sibls karışmıyorum canım. Bu kadar açık yazmak tuhafima gitmisti benim. Yoksa bellerine kuvvet 😅
Sibls Yesillimon 9-8 lik hayatları var 😂 ayy geçen bakayım dedim gecede 8-9 owwwe dedim wowww dedim uyudum 🥴
Sibls Yesillimon ben ölem nerelere gidem 🤤 ilik,kemik kalmaz bunlarda bravo valla görsem 3 e Kadar sorabilirim ilk okul terk 😂
Yesillimon BATURALisMOM 😁😁hala da devam edebilecegini belirtmişti bir de,acaba hangi il hangi plaka ya doğru daha gidebilirdi olay 😂
Yesillimon Sibls 🤣Bence sallıyorlar ya birbirlerini gazliyorlar sadece kız Allah sen sence 16 nin imkanı var midir.
Rubab_Mommy Yesillimon Ben korkuyom ya😁Ama merakt ediyorum.Astral seyahat şeysini hem okuyup hem korkuyodum.Zararim yok kimseye ayy niye yazdinn pskoloçimm bzldu demem🤐😂😂
Yesillimon Rubab_Mommy Yalan yok bende çok tırsıyorum ama gündüz bakiyorum,he o an bakarsam da dedigin gibi kimseye vayy efendim korktum vs deme,mesela astral seyehat konusuna gündüz baktim hep 😃