Rubab_Mommy Yesillimon Ben korkuyom ya😁Ama merakt ediyorum.Astral seyahat şeysini hem okuyup hem korkuyodum.Zararim yok kimseye ayy niye yazdinn pskoloçimm bzldu demem🤐😂😂
Tatlican Yesillimon Başlıklar net birsekilde belli edilecekse olur ama bazen dikkat çeken bir baslk oluyor bir bakıyorum istemedigim konu okumuş oluyorum etkiliyor .yani hassas icerik veya aldatma gibi net yazilmiyor bazen .
BATURALisMOM Deletedmom5284 ne perideymis arkadaş. Ne ateşli bir forumdur o. Ben indirdigim gibi sildim. 😅
Sibls Yesillimon yok aramızda konuşacağız demişti ya canım silerler bu postu 🤙 kadın daha aaa demeden post açtın 🐇
Arafinannesi Etkilenenler oluyor hamileler oluyor eşi gececi olanlar oluyor “hassas içerik” diye dipnot geçilsede merak dürtüsüyle girenler oluyor..Onların huzursuz olmaması için oyum “Hayır”🤚🏻🤗
Yesillimon Arafinannesi Valla merak edip giriyorlarsa da onlarin sorunu,bunda kimseyi suclayamazlar ve bir çok anlatan kişi başlığa yaziyor zaten😊
Arafinannesi BATURALisMOM orası öyle tabi ama ne bileyim öyle bi konunun isminin geçtiği bi post açmıştım bi arkadaş hamileyim çok etkileniyorum post silinsin yazmıştı o konudan bahsedeceğimi düşünüp üzülmüştüm ondan öyle dedim..
Sibls BATURALisMOM herkesin cinsel hayatına kimse karışamaz 😂 haklılar da düşününce bize ters gelen onlara doğru
BATURALisMOM Arafinannesi dediğim gibi etkilenen girmesin bacım. Ben okumak ve paylaşmak istiyorum. Bu şekilde de benim ve benim gibi düşünen kişilerin özgürlükleri kısıtlanıyor.
Sibls Yesillimon 9-8 lik hayatları var 😂 ayy geçen bakayım dedim gecede 8-9 owwwe dedim wowww dedim uyudum 🥴