Yesillimon Sibls 🤣Bence sallıyorlar ya birbirlerini gazliyorlar sadece kız Allah sen sence 16 nin imkanı var midir.
mom726272 Sibls hahaha gecede 16 defa sex yaptık diyen birisi hayatında hiç sex yapmamıştır ha 16 kez git gel yaptıysa totelde onu söylüyor olabilir öf çok açık sözlü oldum durduk yere kusura bakma z😂
Sibls BATURALisMOM bunun havası niye ,neden cinsel hayatımın havasını atsam ne olur . Konu dağıldı biz ne zaman buraya geldik ,neden geldik ,gidelim cinler ,perilere perideler sıktı valla 😂
Yesillimon Rubab_Mommy Yalan yok bende çok tırsıyorum ama gündüz bakiyorum,he o an bakarsam da dedigin gibi kimseye vayy efendim korktum vs deme,mesela astral seyehat konusuna gündüz baktim hep 😃
Rubab_Mommy Yesillimon ay bende gunduz baktim😂ama gece aklima geliyodu evdede yalnizdim dua okuyorak bekledim eşimi☺yok ya demem.Sonradan vay efendim bakmasaydin uyardik faln dicekler ugraşamam.Korkumuda merakimida icimde yaşarim🤫😂
Sibls Yesillimon kocam bunu duysa erkekliğini sorgular eşlerimizi perideden uzak tutalım ✋kamu spotu 😂
BATURALisMOM Sibls ben buraya nasıl çıktım niçin çıktım gibi oldu. 😅 neyse. Moderatorler asıl anketi açana kadar saat başı girip bakarım artık. Aldim başıma belayı 😅
Sibls mom726272 seni perideye alalım bu platform git gel kelimesini kaldıramaz 😂 ben inanmıştım şahsen ya saf mıyım neyim
Sibls Yesillimon hakları nasıl çocuk doguruyorlar diyebilirler 😬biz 9-16 giderken onlarda bundan korkuyordur
Yesillimon Rubab_Mommy Kıyamam ya 😂benimde tek korktuğum acaba seyehate çıkan arkadas yanima gelir mi diye düsünmüstüm,çünkü istediği yere gidip mesela bir eşyayı dusurebiliyormus bundan çok etkilendim Allahtan evde kendi kendine düşen kırılan bişey olmadi yoksa kafayi yerdim😂
mom726272 Sibls gitmem ben oralara sağlam yalan dönüyor belli ki 😂 buranın kaynana postlarını bırakamam
Tatlican Yesillimon Başlıklar net birsekilde belli edilecekse olur ama bazen dikkat çeken bir baslk oluyor bir bakıyorum istemedigim konu okumuş oluyorum etkiliyor .yani hassas icerik veya aldatma gibi net yazilmiyor bazen .
Yesillimon Tatlican Katılıyorum cnm mod arkadaslar aralarinda konuşup anket yapacak bunu dile getiririz orada da.