Algan-29-06 Ruyaninannesi Algan doğduğundan beri hep sesle osurukla yapıyor zaten kakasını. Mukus yeni olmaya başladı 😵💫😵💫
Ruyaninannesi Algan-29-06 ya benimki de öyle gürültülü ve mukuslu kaka ve bir ara kan geldi minnacık sonra diyet verdi doktor 😔
Ruyaninannesi Algan-29-06 grip gibi birşey bu da ya çoğu bebekte var heralde bu alerji . İnşallah sizin yoktur
Maviyesil121212 Gunesgizem ay şu yorumlar içimi rahatlattı; alerjik mi diye korkuyordum ama bizim de tek belirtimiz mukuslu kaka
Maviyesil121212 Algan-29-06 ben de acil bir durum olduğunu düşünmüyorum ya umarım yoktur , başka belirti gösterirdi alerjik olsaydı diyorum huzursuzluk vs
idilolo Algan-29-06 aynı şekildeyiz, 2 gündür ağlaması gazı çok fazla, kakası gürültülü ve kokulu oluyor bugün doktora gideceğim herhalde.
Deleted12 Algan-29-06 alerji olabilir ama baska belirtilerde göstermesi gerekir. Ciltte kızarıklık huysuzluk emiyorsa emmek istememe mama içiyorsa mama reddi kaka yapamama
idilolo Algan-29-06 mukus var, gürültülü kaka, koku bir iki gündür fena, bir de atak haftasındaydı belki bilmiyorum ağlaması vardı. Doktordan haber bekliyorum gideceğim bugün herhalde
Ummaksaker Fatmabkdmr emerken ön süt olan suyu içince de öyle oluyor bi kere başımıza gelmişti. Bizimde
Algan-29-06 Ummaksaker benim bebeğim beni beş dakika emiyor belkide bu yüzden yağlı kısmı daha az alıyordur belki
idilolo idilolo doktor aradı dün de konuşmuştuk sizin yediğiniz şeyden olur mukus dedi, 10 gün önce yediğiniz bile etkiler dedi, gözlemleyeceğim cumaya kadar geçmezse götüreceğim