Kk41 Algan-29-06 6 aya kadar mukusluydu. Dr tek basına alerji diyemeyiz dedi. Ek gıdaya geçince geçti. Gelişimi vs iyiydi. Siz takip edin yine de
Maviyesil121212 Algan-29-06 22 günlük bebeğim de aynı söylediğiniz gibi ama başka hiçbir rahatsızlığı yok, haftaya doktora gidince soracağım ben de
elifAelay27 Algan-29-06 Mukus ne demek bende doğum yapalı 2 ay olucak hiç duymadım bilmediğim için başıma geldi mi bilmiyorum
Ummaksaker Fatmabkdmr emerken ön süt olan suyu içince de öyle oluyor bi kere başımıza gelmişti. Bizimde
idilolo Algan-29-06 aynı şekildeyiz, 2 gündür ağlaması gazı çok fazla, kakası gürültülü ve kokulu oluyor bugün doktora gideceğim herhalde.
Birbebekkkbircicek Kk41 çok sevindim geçmesine benim bebeğimde de var kakası sarı renk pütürlü 6 ayda geçiceğine Ümit ediyorum bende
Kk41 Birbebekkkbircicek İnşallah geçer. Bende hep tedirgin oldım acaba mı diye ama başka hiç bir belirti olmamıştı Çok sukur . Sarı pütürlü olabiliyor beebgiminde öyleydi. İnşllah sizinde değildir😌
Algan-29-06 Maviyesil121212 doktorumuza yazdım acil bi durum olsaydı hemen gelin derdi bence cuma kontrolde konuşalım yazmış 🥺🥺
Epifenomen-gkc Algan-29-06 Her mukus alerji belirtisi demek değildir ön süt fazla alındığında da mukuslu kaka görülür
Algan-29-06 Epifenomen-gkc bebeğim beni beş dakika emiyor sadece ve bir kaç gündür atak haftası içerisindeyiz acaba bununla alakalı olabilir mi
Epifenomen-gkc Algan-29-06 atakla alakası yoktur kakanın ama 5 dk emip bir süre sonra tekrsr emmesi demek ön süt fazlalığı demektir. Sütün yağlı kısmı sonradan geliyor haliyle onu az oluyor kaka mukuslu olabiliyor böyle
Tubafadime Algan-29-06 doktora sorduğunuzda cevabını paylasirmisiniz benim bebegimde doğduğundan bu zamana mukuslu yapiyor. Bende merak ediyorum sebebini kilo alımıda iyi
Maviyesil121212 Algan-29-06 ben de acil bir durum olduğunu düşünmüyorum ya umarım yoktur , başka belirti gösterirdi alerjik olsaydı diyorum huzursuzluk vs
Maviyesil121212 Gunesgizem ay şu yorumlar içimi rahatlattı; alerjik mi diye korkuyordum ama bizim de tek belirtimiz mukuslu kaka
Algan-29-06 Epifenomen-gkc yaklaşık yirmi gündür falan sadece beş dakika emiyor ama beş dakikada da memeyi boşaltıyor hissediyorum boşalttığını. Bilmiyorum yaa ben çok takılıyorum sanırım. Bakalım cuma günü doktorumuz neler söylücek
Arden19 Algan-29-06 3 aylıktı başladı mukus test sonucu bişey çıkmadı 7 aylık hala mukus var doktor geçer zamanla önemli bişey yok diyo kan yok popoda çatlak yok 🤷♀️
Algan-29-06 Ruyaninannesi Algan doğduğundan beri hep sesle osurukla yapıyor zaten kakasını. Mukus yeni olmaya başladı 😵💫😵💫