mom726272 bfduamm rahmimde doluluk ve hassasiyet hissettim bir de sol tarafımda garip pıtpıtlar Adetime 5 gün kala test yaptım pozitifti
2bebelianne__ mom726272 ay o pıt pıt atmalar sürekli bendede oluyor 10 güne yakındır🙄 ama korunuyorum
balmom bfduamm o belli olmuyor canım bazen oluyor bazen olmuyor ama hamilelik varken eğilemiyordum bile
mom726272 bfduamm yumurtlamam ayın 11’i görünüyordu biz ayın 4-5-6 devamlı birliktelik yaşamıştık. Hangisi tuttu bilmiyorum. Ayın 20’si gibi sanki rahmimde su dolu bir balon varmış gibi hissettim. Araba kasisten geçerken reflex olarak rahimimi tutmuşum sanki sarsılmasını istemediğim bir şey varmış gibi sanki içi su dolu gibiydi 🤷🏻♀️ İfade etmesi zor sonra akşam tv izlerken sol yumurtalık tarafımdan pıtpıt hisler gelmeye başladı. Ben de gidip test aldım ve adetime 5-6 gün kala çift çizgi çıktı. Çizgi de silik değildi belirgindi. Şöyle bir şey. https://www.hizliresim.com/62682bm
tavsaninannesi bfduamm yumurtlamadan sonra 10. Günde hamile olduğumu öğrendim adet belirtileri vardı ekstra sık idrar çıkma koyu idrar kasıklarda ağrı göğüslerde dolgunluk
Mom345 bfduamm oluyordu ama bu çok farklı bi ağrı normal adet ağrısı değildi hatta ilkinde ağrıyı yaşarken arabadaydık eşime dedim hamile kaldım diye De yumurtlama zamanı hastaneye gittim doktor dedi yumurtaların gelişmemiş ama aynı ağrıyı öncesi yaşamıştım o yüzden hayal karlılığı yaşadım doktora gittiğimde meğer 3 haftalık hamileymişim gastrit var diye tedaviye başlayacaktım 3 tane ilaç verdi dahiliye doktorum o gece rüyamda kendimi hamile gördüm ilaçlarla beraber test te aldım öyle öğrendim
bfduamm mom726272 evet bayağı belirginmiş çizgi, muhtemelen erken döllenme olmuş o takvimde bile böyle belirginse. Test yaptığında adetine a çok yokmuş, o zamanlar adet öncesi sökülme hissi var mıydı belirti olarak?
mom726272 bfduamm adete dair bir his yoktu Zaten yerleşme kanaması da olmadı dediğim gibi en belirgin his doluluk hissiydi
bfduamm mom726272 benim bu ay yumurtlama haftam ağrılı geçti, kramp,şişkinlik, gaz vs. Bi hafta sürdü bitti sonra Adetime sekiz gün var, adet öncesi kasıklarda hissederiz ya öyle. Bi fikirde yürütemiyorum.
mom726272 bfduamm Allahtan hayırlısı inşallah 🙏🏻 ben senin nickini happymom’dan hatırlıyorum sanırım yanılıyor da olabilirim
Selin3561 bfduamm canım benımde bı ay öyle yumurtlama dönemim çok ağrılı kramplı karnım şiş acaba üşüttüğümüz için mi oluyor
bfduamm mom726272 Amin, hepimiz içinde hayırlısı. yoo doğru hatırlıyorsun değiştirmedim nikimi:) Sende sanırım buraya terfi oldun:)