bfduamm mom726272 benim bu ay yumurtlama haftam ağrılı geçti, kramp,şişkinlik, gaz vs. Bi hafta sürdü bitti sonra Adetime sekiz gün var, adet öncesi kasıklarda hissederiz ya öyle. Bi fikirde yürütemiyorum.
mom726272 bfduamm Allahtan hayırlısı inşallah 🙏🏻 ben senin nickini happymom’dan hatırlıyorum sanırım yanılıyor da olabilirim
Selin3561 bfduamm canım benımde bı ay öyle yumurtlama dönemim çok ağrılı kramplı karnım şiş acaba üşüttüğümüz için mi oluyor
bfduamm mom726272 Amin, hepimiz içinde hayırlısı. yoo doğru hatırlıyorsun değiştirmedim nikimi:) Sende sanırım buraya terfi oldun:)
mom54546 bfduamm rahmimde doluluk hissetmistim sol tarafim şişik sag tarafımda bı cukurluk oluştu adetten 2 gun once yaptım 5 haftalık hamıleydım
bfduamm mom54546 üstte bi arkadaş da doluluk hissetmiş. Adete yakın söküleceğini hissederiz ya öyle olmuş muydu belirt olarak?
Dmt-01 bfduamm şiddetli kasık ağrım olmuştu 2 hafta boyunca hiç geçmedi termal havuza gittim o sıcak suyun içinde 2 satbelkide çıkmadan oturdum azcık ağrım azalır mı diye yok ağrı kesiciler içtim yok acile gittim 4 tane serum yedim yine geçmedi kasık ağrım ve adet günümde hamile olduğumu öğrendim😍beklemiyorduk sürpriz oldu aslında bide benim bacaklarıma sürekli kramp giriyodu gece
Mom345 bfduamm oluyordu ama bu çok farklı bi ağrı normal adet ağrısı değildi hatta ilkinde ağrıyı yaşarken arabadaydık eşime dedim hamile kaldım diye De yumurtlama zamanı hastaneye gittim doktor dedi yumurtaların gelişmemiş ama aynı ağrıyı öncesi yaşamıştım o yüzden hayal karlılığı yaşadım doktora gittiğimde meğer 3 haftalık hamileymişim gastrit var diye tedaviye başlayacaktım 3 tane ilaç verdi dahiliye doktorum o gece rüyamda kendimi hamile gördüm ilaçlarla beraber test te aldım öyle öğrendim
Mom345 bfduamm hayır nasıl anlatsam bilmiyorum sırtım kopuyor muş gibi belim şiddetli ağrı olmuştu düz bi. Şekilde oturamadım o gün belim batıyor muş gibi olmuştu 3 4 saat sürdü geçti
BeratSirac bfduamm saka gibi ama adetim gelmeden çisimin kokusundan anladim🤭 test yaparkende esime var zaten eminim dedim.ikinci bebek tecrubesi heralde ilkindede cok keskin kokuyordu
2bebelianne__ mom726272 ay o pıt pıt atmalar sürekli bendede oluyor 10 güne yakındır🙄 ama korunuyorum
2bebelianne__ mom726272 hayır kızım daha küçük doğum kontrol hapı kullanıyorum ama neden pıt pıt birşey atıyor sureklı😏🙄
agustos_bocegim bfduamm kaç gün sonraydi hatırlamıyorum ama sık sık tuvalete gidiyordum ilk belirti olarak, sonra adet gecikmesi ile kan testi yaptırmıştım 5haftalikti