ZeynepEslem Tarhana çorbası tavuk sote pirinç pilavı salata şeftali komposto tatlı olarak da kadayıflı muhallebi düşünüyorum. 🥰🙈 iki yılın ardından (hamilelik-emzirme) ilk orucum çok heyecanlıyım. 🤗 Şimdiden hayırlı iftarlar🤲🏻🌸
Emin_ep NaimeYilmaz 👀👀 kereviz çorbası 🍜 çöp şiş 🥩 sade bulgur pilavı Közlenmiş birkaç biber 🌶 Salata 🥗 Kuru meyve kompostosu 🥣 Kıbrıs tatlısı 🧁 Rabbim hayırlı kazançlar versin evlerimizin bereketi huzuru artsın Önce hiç olmayanlara sonra bıze ne muradımız varsa versin amin ecmain 🤲🏻 Hayırlı Ramazanlar hanımlar 💫
Defnemmmm Kızım 12 de uyudu hemen dolma doldurdum yeşil biber patlıcan kabak. Mercimek yada yoğurtlu çorba ızgara tavuk kanat et sote hoşaf yaptım bide Kayınvalidemleri çağırdım ilk gün inşallah hayırla sahurumuzu yapar hayırla orucumuzu açarız 🥰🤲🏻🥰
[silindi] Hanımlar Hayırlı Ramazanlar, Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin 🤲🏼💐 Bizim sofrada; Ayran aşı İzmir köfte Pirinç pilavı Salata ve Cacık olacak inşallah.
Yvz63 Herkese hayirli ramazanlar hanimlar :) Mercimek corbasi Kazan kebabi Bulgur pilavi Salata Sutlu revani
Kvldn Alazcns 1 numara 14 aylık 2 numara 25 günlük yemekte yapıcam tatlıda temiz ve düzenimi de bozmicam 😏
Alazcns Kvldn benim bir bebeğim var 5 çocuğa bedel. Yemek yapmayı geçtim yeme fırsatım olmuyor. Yapabiliyorum diyorsan da helal olsun.
Nurci NaimeYilmaz fırında sebzeli tavuk mercimek çorbası cacık pilav tatlıya henüz karar veremedim ☺️