MasalAda Egem Kız valla ne iyiymişsin sen bacım maşallah, adam hem bebeğe bakıp hem yemek yapmış bide yeşil fasülye 👏👏
Sarella NaimeYilmaz mercimek çorbası köy tavuğu bademli pilav bol yeşillik tatlıyıda kocam düşünsün 🥰
Deletedmom137 NaimeYilmaz Hayırlı ramazanlar... 😌🙋♀️ Yoğurt çorbası Salata,ezme Patates püresi yatağında tavuk sote Parmak tatlısı😋💃🏻🧡
Alazcns Egem haftasonu zaten bakıyor da haftaiçi sabah 6 da uyandırıyorum nöbeti alıyor 8.30 da işe gidiyor. Akşamları da işten gelince bakıyor saolsun. Bebeği zor olanlar anlar ne uyku ne yemek ne ev temizliği hiç bir şey yapılamıyor.
Bubu Fırında brokoli karnabahar yogurt çorbası tavuk sote ve sabah yaptgm kıbrıs tatlısı. 🥰herkese hayrlı ramazanlar. Rabbinim olmayanlarn sofrasına bolluk bereket versn
GmzSnn İftarı bırakın ona çok war birazdan sahurda ne yiyeceksiniz onları sayın mutfak bana ben mutfağa bakıyoruz şu an bakışmaktan öteye gidemedik 😒😂
NekwaSultan GmzSnn gündüzden bunu düşünerek hazir sigara böreği aldim kizartcam. Kahvaltılık ve meyve muhakkak iyi su ihtiyacını gideriyo tavsiyemdir 😉
ZehraS NaimeYilmaz onerim yok ama yutubda sutlu mutfak kanali hergun iftar menusu cikaricak .Tontis bi kiz tv den gormussunuzdur belkide orayi takip ediyorum ben fikir oluyo sizede fikir olsun diye yazdim isdeyen oraya aksin
Berken NaimeYilmaz mercimek çorbası etli kurufasülye şehriyeli pilav, tavuk salata turşu komposto Öğlenden başlarım oğlumla anca yetiştiririm 😬