MasalAda NaimeYilmaz Ay ne iyi oldu bu şahane 👏👏 kafamda olan iftar menüm Mercimek çorbası tavuklu mantar bulgur pilavı roka salatası vişne komposto tatlı hazır ev baklava HAYIRLI RAMAZANLAR 🙏
Abdisumeyye NaimeYilmaz hayırlı ramazanlar😊 dovme pilavi salata tavuk mercimek çorbası tatlı veya pasta karar veremedim daha 😊😊
Melekannem NaimeYilmaz İyi olmuş bu postu sabitlemek 😎 Bende şurada bekleyeyim eşim patlıcan harici yemek seçmez çok şükür yarın iftara ne yapsam diye düşünüp duruyorum 🙄😏
Mervea NaimeYilmaz dolma mercimek ve tarhana çorbası salata düşünüyorum yeterli olur gibi 🙈 süt ürünleri yasak olunca eşede kendi isteğime göre yemek yapcam 😂
ozdenarda GmzSnn açken hemen geliyo kız insanın aklına 😁😁 normal zamanda eşimi elli kez arar sorardım ne yapiym diye şuan bir haftalık yemek aklımda 😁😁
Damlaymz Hayırlı ramazanlar💕 Ayran aşı çorbası Patatesli lazanya Pirinç pilavı Mevsim salatası Ev yapımı limonata Güllaç
Zeynepkizilgul Damlaymz bende güllaç yapmayı düşünüyorum da güllaç yaprağı nerden alınıyor bilmiyorum🤔😊
Alazcns Bebeleriyle beraber yemek yapabilenlere maşallah. Bir hafta annem Bir hafta kayınvalidem Bir kaç gün de 2 görümcem Bir kaç gün de dışarıda yeriz oldu bitti 🙄
Hnfth Alazcns hahahah çok güldüm bende kayınvalide ve anneye taşınmak istiyorum ama her gün her günde olmaz sanırım kocam çok sevmez hergün biyerde olmayı😂😂🙈
AkgulHilal Bencede bu pos Çok ıyı olmus bayanlar benım eşimde yemek seçiyor sizin menulerden kopya cekecegım valla 😊 Hayırlı Ramazanlar
Mertenes Bizde demin muhabbetini yaptık eşim belirledi menüyü 😊 Mercimek corbasi Etli nohut Pilav Mevsim salata Cacık Tatlı olarakta puding canı çekmiş 😂
deletedmom2200 NaimeYilmaz ben yarına yapacağım menüyü söyleyeyim o zaman direkt , özel bir şey düşünmedim 😄 Ezogelin çorba Bulgur Pilavı Fırında bollll limonlu sarımsaklı Somon Yanına tatlı Yok sadece çay içiyoruz akşamları 🍡🍭🍬