Ayse_gokce Bende Diyarbakır özel diyarlife hastanesinde Ferit Adıgüzel’e epidural anestezi ile sezaryen doğum yaptım doktorum elim hafif 3 günde kalkar benim hastalarım dedi 2. Gün ayağa kalktım ve her işimi kendim görebiliyordum bende iyi ki sezaryen diyorum dikişlerim hiç acımıyor ara sıra küçük sızlamak oluyor e olsın o kadar da
Gonulll Hatay antakya akademı hastanesınde dogum yaptım doktorum cıgdem ucucu lokal anastezı ıle sezeyan dogum yaptım lazer kesı yapıstırma dıkıs yok cok ucuk bellı belırsız bı cızgı var sadece doktorumdanda hastanedende cok memnun kaldım onerıyorum
Prensannesi8 Yaseoo Üç Doktor Var Zaten Biri Cafer Bey Ve 2 Bayan Doktor 🙋 Sürekli oraya gittiğim için biliyorum
Yaseoo Prensannesi8 randevu alırken ismi cıkmıyor ama sayfasına bakınca ismi cıkıyor eğer o hastneye giderseniz sorarmısnız o doktoru acba şuann hangi hstnde
Leman01 Deletedmom5284 yeditepe üniversitesi hastanesi kozyatağında 34 haftalık erken doğum yaptım. Sezaryen yapmak zorunda kaldım . Çok çok memnun kaldım hiç bu kadar beklemiyordum. Şansıma adalar manzaralı en büyük oda bana düştü. 3 gün hastanede kaldım refakatçi yemekleri çok iyiydi. Şerbetler, hoşaf tuzlu kurabiyele getirdiler sürekli . 3. Gün tamda sevgiler günüydü eşim ve bana yaş pasta ve özel yemek geldi. Hastaneye hiç bir şey götürmesem bile olurmuş o derece her şeyimi verdiler gögüs ucu kalkanı gögüs ucu kremi bez alt açma ıslak mendil kaşık biberon. Hemşireler çok çok ilgiliydi. Hastaneden çıkarken bana ıncıa markasının bebek bakım setini verdiler.
Ayseeemirdeniz İstanbul Hizmet Hastanesi / Meltem Eğilmez Kalkavanla normal doğum yaptım.Doktorumun iç rahatlatıcı,destekleyici,anaç yapısından çok da memnun kaldım :)
ZeynepYonca Deletedmom5284 ben Nisa hastanesi doğum yaptım. Doktorum Derya kanzagül’dü. Normal doğum yaptım. Hastane biraz kalabalık ve biraz eski (sancı odası) onun dışında ebelerde dahil olmak üzere çok memnun kaldım.
ArasAygul Deletedmom5284 medipol mega da yaptim yrd.doc.deryayasar normal dogum cok iyi gecti suni sanci bile almadan dogum yaptım
Eminelif20 irem93 Sizin ne zaman oldu Allah analı babalı büyütsün canım ☺️ Efsane Kadın anne dost arkadaş sorsak herşey melek Melek 🕊🦋❤️
Aryamm06 Deletedmom5284 manisa celal bayar unverstesi igrenc temizik yemk ilgli sifir bise desn kizyolar ustelik ucertli sezryan oldum doktorun ozel muyanesine gidodum kimse. Tavsiye ettmm
eceunverkanra Deletedmom5284 Medipol Çamlıca’da doğum yaptım, doktorum Sedef Binöz’dü gerek hastaneden gerek doktorumdan cok memnun kaldım. Spinal sezaryen oldum öncesi ve sonrasında hem benimle hem de bebeğimle çok ilgililerdi.
Hsrtgndz figenhuma Ayyy çok üzüldüm . Çok geçmiş olsun Rabbim sağlık versin şifa versin bende evde doğum istiyordum oyuzden sordum
Tokgozss @Deletedmom5284 Koşuyolu medipol hastanesi normal doğum oldum. Harika ebeler doktorum hemşireler bayıldım yine olsa yine oraya giderim. 😇
neredenbileceksinizz Esrans çok pişmanım ama yavrumun durumunu geri döndüremiyorum. Nasip diyoruz … Allah beterinden sakınsın
Esrans neredenbileceksinizz Amin inş her şey gönlünüzce olur bilmiyoruz ki doktor diye gidiyoruz işte ne desem boş
HicisleriBakani Deletedmom5284 sakaryada medar hastanesinde dogum yapacaktim fakat doktorum ilknur kuscu hanim hastane degistirdi beyhekime gecti. Doktorun pesinden gideyim dedim ama bin pisman oldum. Keske medari begenmisken orda yapsaydim dogumu baska guzel doktorlar vardi. Ustelik normal baslayan dogumum 8 9 cm aciklik varken genel anestezili sezeryan ile sonuclandi