Linaa13 Ftmagull canım o çekişmeleri hissediyorsun zaten sadece acıyı hissetmiyorsun bide sezeryanda çok önemli bişey olmadığı sürece seni bayıltıcak bişey vermezler bebek küveze konulabilir yoksa sakinleştirici vermişlerdir sana o seni uyutmuştur
Prensannesiyimm Toprakseyran Bende Gülhane de doğum yaptım gerçekçi çok güzel kaç çocuğum olursa olsun orda yapıcam net
Toprakseyran Prensannesiyimm öylemi ne zaman doğum yaptınız orda peki. Etlik Zübeyde hanımda 2 kere doğum yaptı benim eltim 2 sinden de hiç memnun kalmamıştı hep bağırıp çağırıyorlar insanları azarlıyorlar dedi bende rakibimiz oraya almıştım. Birde Zübeyde hanımda hemen suni sancı veriyorlarmış kendi sancına önem vermiyorlarmış ama Gülhane de önce kendi sancının şiddetine bakıyor ona göre suni veriyorlar.
Yaseoo Prensannesi8 hayır acilde değil normlde yabancı doktor ama ismini kimseye diyemez die öyle isim koydu başka yokmu bn araştırdığm zmn oradaydı
Prensannesi8 Yaseoo Üç Doktor Var Zaten Biri Cafer Bey Ve 2 Bayan Doktor 🙋 Sürekli oraya gittiğim için biliyorum
Nehir7778 Su1 bende özel Kocaeli Hstanesinde spinal sezeryan ile doğum yaptım.ağrım sızım çok olmadı sadece gaz sorunum oldu.doktorumun eli çok iyiydi.40 dk gibi bir süre sürdü❤️
Saresi Hum34 kesinlikle öyle. Hastaneden de çok memnun kaldım ben. Ameliyat Ekibi falan çok iyiydi. Ben çok çok korkarak girdim hep beni rahatlatmaya çalıştılar
Hum34 Saresi aynen öyle. Emzirmeme o kadar yardımcı oldular ki, belki onlar olmasa emziremezdim. Mama ister istemez hemen getiriyorlardı, şahaneler ❤️
Saresi Hum34 gerçekten bana önerdikleri laktamax sayesinde her gün dua ettim 🌸 şikayetçi olduğum bir kişi bile olmadı Zeynep hanım hala o hastanede olursa gözüm kapalı yine oraya giderim. Kızımı da kontrole Mine hanıma götürüyorum ondan da çok memnunum. Asla paragöz bir hastane değil.
1mom1babyy Deletedmom5284 Özel Hastane34 hastanesinde doğum yaptım doktorum Sevtap Alkan’dı normal doğum için sabaha kadar bekledik doktorumda normal doğurmanı istiyorum demişti 5 saat suni sancı çektikten sonra acil olarak epidural anestezi doğum yaptım. Doktorumdan da hastaneden de memnundum. Dikiş yerimi hâlâ hissetmiyorum🙃
Ayse_gokce Bende Diyarbakır özel diyarlife hastanesinde Ferit Adıgüzel’e epidural anestezi ile sezaryen doğum yaptım doktorum elim hafif 3 günde kalkar benim hastalarım dedi 2. Gün ayağa kalktım ve her işimi kendim görebiliyordum bende iyi ki sezaryen diyorum dikişlerim hiç acımıyor ara sıra küçük sızlamak oluyor e olsın o kadar da
Gonulll Hatay antakya akademı hastanesınde dogum yaptım doktorum cıgdem ucucu lokal anastezı ıle sezeyan dogum yaptım lazer kesı yapıstırma dıkıs yok cok ucuk bellı belırsız bı cızgı var sadece doktorumdanda hastanedende cok memnun kaldım onerıyorum
Yaseoo Prensannesi8 randevu alırken ismi cıkmıyor ama sayfasına bakınca ismi cıkıyor eğer o hastneye giderseniz sorarmısnız o doktoru acba şuann hangi hstnde
Leman01 Deletedmom5284 yeditepe üniversitesi hastanesi kozyatağında 34 haftalık erken doğum yaptım. Sezaryen yapmak zorunda kaldım . Çok çok memnun kaldım hiç bu kadar beklemiyordum. Şansıma adalar manzaralı en büyük oda bana düştü. 3 gün hastanede kaldım refakatçi yemekleri çok iyiydi. Şerbetler, hoşaf tuzlu kurabiyele getirdiler sürekli . 3. Gün tamda sevgiler günüydü eşim ve bana yaş pasta ve özel yemek geldi. Hastaneye hiç bir şey götürmesem bile olurmuş o derece her şeyimi verdiler gögüs ucu kalkanı gögüs ucu kremi bez alt açma ıslak mendil kaşık biberon. Hemşireler çok çok ilgiliydi. Hastaneden çıkarken bana ıncıa markasının bebek bakım setini verdiler.
Ayseeemirdeniz İstanbul Hizmet Hastanesi / Meltem Eğilmez Kalkavanla normal doğum yaptım.Doktorumun iç rahatlatıcı,destekleyici,anaç yapısından çok da memnun kaldım :)
ZeynepYonca Deletedmom5284 ben Nisa hastanesi doğum yaptım. Doktorum Derya kanzagül’dü. Normal doğum yaptım. Hastane biraz kalabalık ve biraz eski (sancı odası) onun dışında ebelerde dahil olmak üzere çok memnun kaldım.
ArasAygul Deletedmom5284 medipol mega da yaptim yrd.doc.deryayasar normal dogum cok iyi gecti suni sanci bile almadan dogum yaptım
Eminelif20 irem93 Sizin ne zaman oldu Allah analı babalı büyütsün canım ☺️ Efsane Kadın anne dost arkadaş sorsak herşey melek Melek 🕊🦋❤️
Aryamm06 Deletedmom5284 manisa celal bayar unverstesi igrenc temizik yemk ilgli sifir bise desn kizyolar ustelik ucertli sezryan oldum doktorun ozel muyanesine gidodum kimse. Tavsiye ettmm