Derininmotheri Arc1993 tuvalete çıkarıyor o bekarken kullanıyordum zayıflamak için ama bebeğe geçmez mi sütten çocuk ishal oluyormuş🤣
Yagiz-annem piiremseskumsal dıştan içe doğru ben sadece bir kere tek fitil kullandım. Şurup ve krem çok iyi geldi. Valla ekmekte tükettim herşeyi de yedim 😅😅 gebelikte şeker çıkmıştı bende herşey yasaktı o yüzden tutamiyodum kendimi🤦🏻♀️
Ay_61 Derininmotheri kan ılacı kullanıyormusun canım? Bnmde oyle olmuştu doğımdan sonra 40 gün okdr kotu kabızdımkı kan gelıyordu artık ıkınmaktan. Ilacta kullndm fayda etmedı. Kan ılacı demir kullnıyormusunuz?
Derininmotheri Ay_61 evet kullanıyorum ama düzenli değil bir gün içip birgün içmiyorum ama şimdi tekrar düzenli kullanmaya başladım dünde wc kabusunu yaşadım çok zor
Ay_61 Derininmotheri canım kan ilacı yapıyor ben 40 boyunca kullandım kan ılacını okadar kabızdımki yanı kan gelıyordu sureklı duphlck kullandım hıc bır faydası olmadı mahvettı beni. Kan ılacını bıraktım 40 ından sonra duzene girdi yani kan ılacı yapıyor
Ssdilek Derininmotheri gebelik dönemimde yaşadım doktora gittim özel hastaneye belirtmemin sebebi doktor eldiveni takti az biraz vazelin gibi bir krem sürdü ve ittirdi bende aynısını yapacakmışım birde sıcak suya oturdum 3-4 gün sonra geçmişti
Derininmotheri Ssdilek dikişlerim var daha o yüzden sıcak suya oturamıyorum iyi değilmiş yani ondan.Ama vazelin sürmeye başladım.Bugunde kantaron yağı sürdüm bakalım
girl50 Derininmotheri ablam olmuştu o sekılde krem ve fitil kullandı çok memnun kaldı 2 günde iyileşti
Esssma71 akillibidikcgty lazer ameliyatı nerde oldunuz sonrasında agrı filan oldu mu ne kadar sürdü ?
akillibidikcgty Esssma71 umraniye hisar İnternational hospitalda oldum. Cok hatırlamıyorum ama kısa sürede eski halime döndüm
prensveprensesinannesi Derininmotheri ben senle ayni durumu birebir yasadim sonrasi basur cikti bende birde 3 4 defa dikislerim patladi gidip gelip 1 ay boyunce ekmek yemedim surekli yagli sulu meyvesuyu tuketim
Derininmotheri prensveprensesinannesi ikiside korkulu rüyam dikişlerim yavaştan iyileşiyor ama basur çıksın istemiyorum
EB1661 Derininmotheri Dubhalac kusa kusa içiyodum resmen 🤦 ah o acı simdide bagsurla ugraşıyorum ne yesem iki kere düşünüyorum
Derininmotheri Ay_61 bende o şurubu almayı düşünüyorum ama kan ilacı iyi gelir diye duydum ama kabız yapmaz diyorlardı doktora gittin mi