Asi-Asi 4 ayı geçti bende hala devam ediyor kabızlık. Çok da sıvı tüketen biriyim. Doktora gittim verdiği ilaçları kullanıyorum fakat ilaçlar bitti ama hala tam olarak geçmedi
Yagiz-annem Asi-Asi tedavi edilmezse ilerliyor malesef. Oğlum 5.5 aylık oldu daha yeni bir aydır kendime geldim. Çok zor gecti gerçekten. Doktorum kabızlık için lifli gıdalar vs ye su iç dedi. Ki hepsini yapiyodum. Duphalak mi ne şurup verdi şekerli bişi ama krem gyno-lomexin çok iyi geldi almanızı tavsiye ederim düzenli kullanımında kesinlikle faydasını göreceğinizi umuyorum ☺️
GokturkAlp Derininmotheri hametan merhem al canım. Günde düzenli aralıklarla pamukla uygula, içeriye doğru eldiven takıp sürmeye çalış. Yarayı çabuk toparlar ve yumuşamasını sağlar. Bolbol lifli gıdalae ile takviye yap kendine.
gunessarenin_annesi Derininmotheri merhaba canım bende normal doğum yaptım normalde de kabızlık yasayan biriydim oyuzden bir süre duphalac diye bi şurup var onu kullandım aile hekimi de yazar eczaneden de alabilirsin çok fayda si oldu ben hiç o riske girm3den hastaneden eve çıkarken aldım eczaneden geçmiş olsun
Yagiz-annem Derininmotheri hiç bekletmeyin beklettikce daha kötü oluyor şimdiden geçmiş olsun inşallah iyilesirsiniz ☺️
Pembeayicikk Hemoroid canim, bende normal yaptim zor bir dogum oldu 30 dikisim vardi ama Allah seni inandirsin dikisi hissetmedim hic aci cekmedim ama makadimdaki aci berbat otesiydi
Hediyemmm Derininmotheri cok gecmis olsun valla bn de de oldu dr a gittim fitille krem verdi fitil bi hafta rahatlatti sonra bi daha basladi sonra kndi gecti .sicak suya oturun faln diyolar hic denemedim dr a danissanjz iyi olur kabus gibi dogumdan zor yeminle
Uerdem Derininmotheri sezeryan dogum yaptım ama dogum sonrasına basur oldu. Cam keser gibi oluyordu tuvalete çıkmak kabustu hala daha zorlanıyorum 2 bucuk ay oldu
Ttazeanne1 Uerdem kesinlikle Doktor a gidin hiç geciktirmeden. Ben 40ımı zor çıkardım gittim verdiği kremleri kullandım geçti çok şükür
Anneyimbennn Uerdem doktor unuz fitil vermedi mi size kabız olmayın diye normalde fitil kas gevşetici veriliyor
mombeto Derininmotheri ben de öyleydim zaten o yüzden oluyor hatta doktora gittim dikişlerim için bana dedi sakin ol bir şey yok düzelmiş kasma artk geçti gitti demişti doktorum ama işte insanoğlu bir daha Yaşar mıyım diye korkuyor
Anneyimbennn Derininmotheri volteren fitil al kendine cnm doktor un vermesi lazımdı sana kas gevşetiyo sadece iyi geliyo bide kayısı hoşafı iç sürekli işe yarıyo geçmiş olsun
Uerdem Anneyimbennn doğumdan sonra 4 gün büyük tuvalete çıkamadım en son lavman oldum sonrasında basur oldum ayriyeten birdaha doktora gitmedim bunun için kanlı dışkı yapıyorum aylardır cok zor oluyor cam kesiyormus gibi.. genelde normal doğumdan sonra görülürmüs bu ama bende oldu🙄🙄
Yagiz-annem piiremseskumsal dıştan içe doğru ben sadece bir kere tek fitil kullandım. Şurup ve krem çok iyi geldi. Valla ekmekte tükettim herşeyi de yedim 😅😅 gebelikte şeker çıkmıştı bende herşey yasaktı o yüzden tutamiyodum kendimi🤦🏻♀️
mombeto piiremseskumsal geçti çok şükür. Fitil ve kremler iyi geldi bir de ekmek tüketimini en aza indirmek sıvı tüketmek etkili oldu. Ha dediğim zeytinyağı sürmek de