Hep_mi_uykusuz Derininmotheri bende kabizdim 1 litre komposto ictim ertesi 4 5 saate sorun ortadan kalkti😊
mom54546 Derininmotheri kizim 1 yasinda ve halen oyle duzelnedi belki doktora gitseydim duzelirdi ama been hep erteledim
dontsleppyunhappy Derininmotheri kesin basur canım, doktora görün derim. Duphalac diye bir şurup veriyor tuvalete rahat çıkıyorsun. Makatta şişlik falan da hissediyor musun. Ağrı kesici krem verir belki fitil bile verebilir.
Gamzeli Derininmotheri cam kesiyo sanki ben de yasadim afedersin tuvaletimi yaptiktan sonra iki saat oturamazdim ama bir hafta sonra kendiliginden gecmisti
Yagiz-annem Derininmotheri olmaz olur mu ?? Ben kendimi tutuyordum gitmemek için. Kirkimin bitmesine yakın oldum bende. Ama ne acı kesik gibi bir acıydı zeytinyağı iciyodum aç karna. Baktım olacak gibi değil doktora gittim. Verdiği şurup ve kremi kullandım. Çok şükür geçti. En iyisi doktor
Eymenkuzusu Derininmotheri off aynisini bebde yasadim tuvalete cikmaya korkuyordum. Oturamiyordum aglayasim geliyordu. Cözümu patlican suyundan buldm. 15 tane patlican sapini bi tencereye koyun ustune 13 bardak su ekleyn agzi kapali sekilde kaynayana kadr bekleyn sonra bu suyu sogutp dolapta muhafaza ederk her sabah ac karnina icin. Sizi surekli tuvalete cikarack ve rahatlayacksinz insallah ben bu sekilde atlattim Allah yardimcinz olsn cok zor bir sey
Derininmotheri mombeto ayyy inşallah çok zor çokkk mahvoluyorum valla dikişlerim patlıcak diyede korkuyorum ıkınamıyorum
mombeto Derininmotheri ben de öyleydim zaten o yüzden oluyor hatta doktora gittim dikişlerim için bana dedi sakin ol bir şey yok düzelmiş kasma artk geçti gitti demişti doktorum ama işte insanoğlu bir daha Yaşar mıyım diye korkuyor
Yagiz-annem Derininmotheri hiç bekletmeyin beklettikce daha kötü oluyor şimdiden geçmiş olsun inşallah iyilesirsiniz ☺️
Asi-Asi 4 ayı geçti bende hala devam ediyor kabızlık. Çok da sıvı tüketen biriyim. Doktora gittim verdiği ilaçları kullanıyorum fakat ilaçlar bitti ama hala tam olarak geçmedi
Yagiz-annem Asi-Asi tedavi edilmezse ilerliyor malesef. Oğlum 5.5 aylık oldu daha yeni bir aydır kendime geldim. Çok zor gecti gerçekten. Doktorum kabızlık için lifli gıdalar vs ye su iç dedi. Ki hepsini yapiyodum. Duphalak mi ne şurup verdi şekerli bişi ama krem gyno-lomexin çok iyi geldi almanızı tavsiye ederim düzenli kullanımında kesinlikle faydasını göreceğinizi umuyorum ☺️
GokturkAlp Derininmotheri hametan merhem al canım. Günde düzenli aralıklarla pamukla uygula, içeriye doğru eldiven takıp sürmeye çalış. Yarayı çabuk toparlar ve yumuşamasını sağlar. Bolbol lifli gıdalae ile takviye yap kendine.
gunessarenin_annesi Derininmotheri merhaba canım bende normal doğum yaptım normalde de kabızlık yasayan biriydim oyuzden bir süre duphalac diye bi şurup var onu kullandım aile hekimi de yazar eczaneden de alabilirsin çok fayda si oldu ben hiç o riske girm3den hastaneden eve çıkarken aldım eczaneden geçmiş olsun
Pembeayicikk Hemoroid canim, bende normal yaptim zor bir dogum oldu 30 dikisim vardi ama Allah seni inandirsin dikisi hissetmedim hic aci cekmedim ama makadimdaki aci berbat otesiydi
Hediyemmm Derininmotheri cok gecmis olsun valla bn de de oldu dr a gittim fitille krem verdi fitil bi hafta rahatlatti sonra bi daha basladi sonra kndi gecti .sicak suya oturun faln diyolar hic denemedim dr a danissanjz iyi olur kabus gibi dogumdan zor yeminle