Ballilokmamelmaliturtam busrasilra14 İnanır mısınız aynı şeyi düşünüyoruz ☺️ Banada hep minnoş tatlı bir kız çocuğu geliyor gözümün önüne 🥰
busrasilra14 Ballilokmamelmaliturtam o zaman koyun bencede 😍 sag saglim dogmayi nasip etsin Allahimmm ismiyle yasasin prenses 😍
JackDaniels Ballilokmamelmaliturtam Sağlıkla gelsin bebişiniz. Ben çok beğendim. Sizinde içinize sindiyse koyun bence. İleride her isme bi kulp bulurlar çünkü😅
Caglarass Ballilokmamelmaliturtam Bebeğim kız olsa bende masal koyacaktım ama erkekmiş. Çok seviyorum ben çok güzel 😄
agustos_bocegim Ballilokmamelmaliturtam içinize siniyorsa koyun, çevre beğenirmi diye düşünmeyin çocuk sizin çocuğunuz.saglikla kucağınıza alırsınız inşallah
MasalsMommy Ballilokmamelmaliturtam Hangi işimi koyarsanız koyun lakap illaki takılacaktır başka çocuklar tarafından. Çocukların hep yaptığı şey çünkü. O yüzden işin bu tarafına fazla takılmayın derim😌
Masalina Ballilokmamelmaliturtam Kızımın ismi masal lina . Severek kullanıyoruz duyanlarda çok güzel bir isim olduğunu soyluyor ☺️
Kelebegimmmm Ballilokmamelmaliturtam komşum, arkadasım koydu. Popüler yani bu ara. Ama ben sevmedim. İsim değil sonçta zorlama gibi
siyah3430 Ballilokmamelmaliturtam benim 8 yıl önceki hayalimdi gerçekleştirdim. Kızım oldu Masalım gerçek oldu.