Splash-Splash-Love AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yalnız onca isim arasindan ben narini daha çok beğendim kuzenimin kızının adı ezel narin 🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Splash-Splash-Love Narin çok beğendiğim isimlerden benimde, koymam ama çok zarif geliyor kulağa. 🙈
Honki_Ponki Ballilokmamelmaliturtam masal ismi çok hoş koyun güzel bi isim bende eşimi bu isimleri saymıştım ama eşim pek cazip bakmamıstı
Ballilokmamelmaliturtam MasalsMommy Evet acaba çocuğum İçin ilerde saçma sapan lakap takarlar mı endişesi var 🤦🏼♀️ Ailelerimiz çok beğendi ismi 🥰
MasalsMommy Ballilokmamelmaliturtam Hangi işimi koyarsanız koyun lakap illaki takılacaktır başka çocuklar tarafından. Çocukların hep yaptığı şey çünkü. O yüzden işin bu tarafına fazla takılmayın derim😌
busrasilra14 Ballilokmamelmaliturtam bence cok guzel 😍 ben cok beğeniyorum. Ve denk gelmistir belki ama masal ismini tasiyan kizlar hep cicibici cok tatli oluyor 😍
Ballilokmamelmaliturtam busrasilra14 İnanır mısınız aynı şeyi düşünüyoruz ☺️ Banada hep minnoş tatlı bir kız çocuğu geliyor gözümün önüne 🥰
busrasilra14 Ballilokmamelmaliturtam o zaman koyun bencede 😍 sag saglim dogmayi nasip etsin Allahimmm ismiyle yasasin prenses 😍
JackDaniels Ballilokmamelmaliturtam Sağlıkla gelsin bebişiniz. Ben çok beğendim. Sizinde içinize sindiyse koyun bence. İleride her isme bi kulp bulurlar çünkü😅
Caglarass Ballilokmamelmaliturtam Bebeğim kız olsa bende masal koyacaktım ama erkekmiş. Çok seviyorum ben çok güzel 😄
agustos_bocegim Ballilokmamelmaliturtam içinize siniyorsa koyun, çevre beğenirmi diye düşünmeyin çocuk sizin çocuğunuz.saglikla kucağınıza alırsınız inşallah