Woody Çiçeğim bunu sana nasıl anlatacağım inan bilmiyorum 😂 Elimde güzel bir kaynak olsa bunu seninle akşama kadar tartışırım ama benim de bilgim kaynaksız ve yetersiz. Sadece şunu söyleyebilirim, benimki tamamen içgüdüsel, hissiyat aklıma yatan doğruluğuna katıldığım bir konu. Dinlediğim de mantıklı gelen bir konu. Zarar elbette her yerden herkesten gelebilir, mahremiyetse dediğin gibi anneanne de olmamalı teyze de hala. Hatta uzmanlar sadece annenin başka bir odada değiştirmesi gerektiğini bile söylüyor. Ama benim attığım zaruri durumlar da anneanne vs giriyor konuya. Bende görüyorum bu dediğin örnekleri sayısı oldukça kızına vs hallenen babaları. Ama herkes böyle düşünüp uygulamıyor bunu kimi de gerçekten babanın görmesinin yada babanın yıkamasının çocuğun mahremiyetini bağdaştırıyor. Çok tartışmaya açık bir konu, sık sık da burada açılıyor kimi değiştirir diyor kimi değiştirmemeli diyor ama kaynak sunan maalesef yok. O yüzden bende sana kesin bu konudan diye bir şey söyleyemiyorum.