gamzersln Handeyz bnde duyunca şok oldum ama araştırdım işitme kaybı,zihinsel gerilik,büyüme hormonunu engelleme,sese alışma ve bu ses olmadan uyuyamama vb şeylerle karşılaşmıştım. Bi bak bakalım benimki nacizane tavsiye tabi en doğru kararı sen verirsin 😊
2-prensesannesi Banualbayrak benım kızım 5 ay 4 günlük halen elı ağzından çıkmıyor salya desen almış başını gitmiş 5 dk yerde kendı kendıne oynamıyor havalar sıcak diş topluyor ondan mı ben anlamadım yemeden kesılmış durumda 😏
Turuncu-al Bizde de durum aynı 4 aylık olduk tam ama son bir haftadır uyku gerilemesi meme reddi felaket . Her sabah 5 de güne başlıyoruz sonra asla uyumuyor .gece sürekli kalkıyor uyumak bilmiyor. Az çok uyku düzenimiz vardı gitti geri gelir mi bilmiyorum bendeki yorgunluk ölüm gibi birsey ama kimse ölmedi dediklerinden 😅
Syhbyz Banualbayrak kusura bakmayın birşey daha sorucam ama giriş yaparken beklenen dogum tarihini ne girdiniz benimki tam 38doldugu gun dogdu onu nasıl girmem gerekiyor ki😀
Glsm_dmr25 Banualbayrak bizim 5 dk bile degil 1 dakika oda zorla aradi 10 dk geciyo 1 dk daha emiyo öyle öyle 1 saat ugrasiyom 🤦♀️
Zinyet hulyaaa-123 benim oglumda 3 ay 20 gunluk.son 4 gundur agliyorhic boyle degildi hep agliyor.Meme emmiyor memeyi seven cocuk gitti sanki.uykudan uyandiginda emiyor tum gun miz miz agliyor hic boyle agladigi olmamisti atak mi sixce? nasil memeye dondure bilirim