Banualbayrak Merhabalar kızım ay sonu 4 aylık oluyor ve 1 haftadır gündüz uykuları yarım saatten fazla uyumuyor sürekli mız mız sürekli ağzı salya akıtıyor artık yoruldum bu durumu yaşayan var mı ve 4’üncü ay atağını yaşıyor olabilir miyiz öyleyse ne zaman geçer 😓
Handeyz Banualbayrak merhaba bebeğim 3 ay 28 günlük. Salyası 2. Aydan itibaren vardı zaten. Bende de aynı durum söz konusu mükemmel uyuyan hatta sürekli uyuyan çocuk gitti yerine gündüz asla uyumayan bir çocuk geldi. Sürekli dokunmak istiyor. Oyun halısında sırt üstü kalmak istemiyor. Hemen yüz üstü dönüyor ve 1 1.5 hafta önce kolunu da kurtaramıyordu. Yüz üstü zaman geçirmeye çalışın ve sürekli oyun oynayarak onu yorun. Uyku zamanında ise beyaz gürültüden yararlanın. Ben oyun ile onu yorup besledikten sonra beyaz gürültüyü açarak temas halinde uyutuyorum. Kısa uykular oluyor bu uykular ama en azından uyuyor. Harika haftalar kitabı bu dönemde en çok takip ettiğim kaynak.
ozgekzy Banualbayrak bizim 4.ay atağı 3ay 20 günlükken başlamıştı ilk zaman mızmızlık uykuların ufaktan bozulması şeklinde başladı sonra giderek şiddetlenmişti gece 10 dk da bir 20 dk da bir eeeennnn iyi ihtimalle saat başı uyanıyordu gündüz sürekli kucak istiyordu sürekli bir mızmızlık hali vardı yatağa giderken çığlıklar kopuyordu bi tek meme reddi yaşamadık çok şükür 5 ay 18 günlükken rahatlamıştık Allah bi daha göstermesin biz çok zorlandık umarım sizin daha rahat geçer ☺️
Banualbayrak Handeyz teşekkür ederim öncelikle gerçekten halıya koyduğum gibi ağlıyor sırt üstü koyunca sanki canı çıkacak gibi ağlıyor harika haftalar uygulaması vardı kitabını da okuyacağım ☺️
gamzersln Handeyz Beyaz gürültüyü önermiyorlar uzmanlar canım çocuğun beyin gelişimini engelliyormuş kendini halen anne karnında gibi hissediyormuş. Bebekler uyurken bile beyinde aktif olan noronlar varmış.Bnde duyduktan sonra sadece piş piş sesine geçtim ve bu sesle daha güzel uyuduğunu farkettim.
Zeysu2 Handeyz benim bebeğimde sizinkiyle aynı ay. Benim kızım daha dönmüyor sadece çabalıyor , siz ekstra bişi yaptınız mı dönmesi için. Ne güzel kolunuda kurtarıyormuş
Zinyet hulyaaa-123 benim oglumda 3 ay 20 gunluk.son 4 gundur agliyorhic boyle degildi hep agliyor.Meme emmiyor memeyi seven cocuk gitti sanki.uykudan uyandiginda emiyor tum gun miz miz agliyor hic boyle agladigi olmamisti atak mi sixce? nasil memeye dondure bilirim
Handeyz Eymeninannesi21 hayır emmesi güzel çok şükür sadece fazla istediği için sütüm yetmedi. Bol komposto ile destekledim hep
Banualbayrak ozgekzy gerçekten çok zor sebepsiz ağlıyor sürekli benim bebeğimde uykuyu seven biriydi 1 haftadır ızdırap gibi hiç bişeyden mutlu olmuyor umarım en sancısız şekilde geçiririz🥲
Kbra_1992 ozgekzy of 5 ay 18 günmü bizimkininde durumu aynı böle okdr yorgunum zamanda uzunmuş napsam nsl çözüm üretsem hep düşünüyorum
Banualbayrak Kbra_1992 o kadar yoruluyor ki insan akşam babası geldiğinde nasıl eline tutuşturuyorum çocuğu 😅😅
Kbra_1992 Banualbayrak ben benimkine kıyamıomda 12 saat çalışıyor ztn yorgun geliyo gececide oluyo onun hali daha zor 🙂
Handeyz gamzersln ilk defa sizden duyuyorum. Araştıracağım tabiki. Ama yeni doğduğu zamanlar olmadığı için günde 2 kere anca kullanıyoruz. 1 saat anca maruz kalıyor bu sese. Zaten benim bebeğim evde süpürge çalışmasını da çok seviyor. O seste uyuyor. Uyurken bu seste rahatlaması bi araştırayım teşekkürler…
gamzersln Banualbayrak Al bizde de aynı sorun 4 ay 1 günlük olduk ama 10 gündür falan gündüz uykuları 2-3 saatten 35-40 dkya düştü.eskiden oyun halısında çok eğlenirdik şimdi görünce bile ağlıyor. Bide iğnesi vardı ateş yaptı acısıda geçmedi sanırım iyice huzursuzlaştı.Kucağımdan kanepeye koyunca basıyor çığlığı.
Banualbayrak gamzersln ya kıyamam ona gerçekten gelince de herşey üst üste geliyor zevk aldıkları herşeyden bu ay da nefret ediliyorlar çok garip 😔
gamzersln Handeyz bnde duyunca şok oldum ama araştırdım işitme kaybı,zihinsel gerilik,büyüme hormonunu engelleme,sese alışma ve bu ses olmadan uyuyamama vb şeylerle karşılaşmıştım. Bi bak bakalım benimki nacizane tavsiye tabi en doğru kararı sen verirsin 😊