Ah_neredeee_vah_neredeee harley Gönderirdim canım ne demek İzmir Bornova civarındaysan gönderirim tabi ki :)
nursocum Ah_neredeee_vah_neredeee ya bende niyetlendim ama elim çok bol yapsam bile çocuk var nasıl dağıtıcam burasıda sıcak o kadar saat mutfakta kalsam eririm heralde annem yapacak inşallah bakalım bekliyoruz😌
AliidilMom nursocum benimde gözüm kulağım filan kapıda ama yok yok asla yapmıyorlar acaba onlarda bizden mi bekliyorlar
nursocum AliidilMom Ahahaha böyle bir kısır döngüye girdiysek yandık valla 😂 Benim komşuların çocukları büyük bir benim ki bebek yoksa yapmaya çalışırdım vallahi
Elf-b Ah_neredeee_vah_neredeee atın bi küçük kapla, ertesi gün bakın beğenirseniz atın. Ben beğendim tadı değişmedi yani😊
Humagny Ah_neredeee_vah_neredeee atılıyor annem hep.atar hatta bugün yapti oda bende buzluğa atmak için aldim kapali kaselere kağıttan koydum
nursocum Ah_neredeee_vah_neredeee Yok kıyamaz ablasının yasını tutuyor diye üstelemedim artık aklına ne zaman gelirse 🤤
zeyzey77 nursocum Az malzemeyle olur tabi ki. Mesela kuru fasulye nohut fazla haşlanmış olsa bile fazlasını buzluğa koy istediğin zaman çıkar yemeğini yap
Deryaadem Ah_neredeee_vah_neredeee Atılır canım hiçte birşey olmuyor çıkartınca eridikten sonra isittiginda çokta güzel oluyor
yaseminoztrk Ah_neredeee_vah_neredeee annem birgün denemek için yaptı hiçbirşey olmuyor. Gerçekten çıkarıp çözünmesini bekledik bizzat yedim hiç sorun yok 😁