Elf-b Ah_neredeee_vah_neredeee atılıyor canım, buzluğa girebilen bi saklama kabına doldurmuştum hamileyken, süslemesini bile yapıp öyle attım aşerirsem yerim diye. Gayette güzel çıktı, az bi miktar koyup deneyin beğenirseniz atın 😊
Ah_neredeee_vah_neredeee nursocum Onca aşureyi ne yapacağım ben 😐 iki tencere dağıttım bu kaldı 2 gündür dolapta
nursocum Ah_neredeee_vah_neredeee ahhh canım ya düşünmen yeter💕 yapanlar yollayın komşularınıza olur mu yazık belki benim gibi bilmeyen hamile biri vardır 😂
Tudaa Ah_neredeee_vah_neredeee canım atılırmı bilmem ama çok çok fazla kaldıysa plastik aşure kaselerine doldur oturduğun yerdeki esnaflara dağıt bence
nursocum Ah_neredeee_vah_neredeee ya bende niyetlendim ama elim çok bol yapsam bile çocuk var nasıl dağıtıcam burasıda sıcak o kadar saat mutfakta kalsam eririm heralde annem yapacak inşallah bakalım bekliyoruz😌
Epifenomen-gkc Ah_neredeee_vah_neredeee ay üç tencerelik nasıl yaptınız. Her sene bir tencere yaparım yine de çok olur. Ye ye bitmez o 🤭 ben atan duymuştum öyle sulanma falan da olmuyormus
harley Ah_neredeee_vah_neredeee keske bana göndersennn kız normalde hiç sevmem ama göre göre canım çekti
Ah_neredeee_vah_neredeee harley Gönderirdim canım ne demek İzmir Bornova civarındaysan gönderirim tabi ki :)
Ah_neredeee_vah_neredeee Nisahaniminannesi Yaaaa hemen alıyorum saklama kabı saolun valla onca malzemeye acıyordum
Elf-b Ah_neredeee_vah_neredeee atın bi küçük kapla, ertesi gün bakın beğenirseniz atın. Ben beğendim tadı değişmedi yani😊
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nursocum Nefis yemek tariflerinden yap hemen 150 gr her malzemeden bir su bardagi nohu tfasulye bugday mis 😂 koca tencere cikti. Evde kaldi yiyemedik. Bugunde yenmezse çöp🤢
Nisahaniminannesi Ah_neredeee_vah_neredeee sakla canım kayınvalidem yapmıştı bizim için buzluğa atmıştı ondan biliyorum