Dildeniz Gulsahagah yanlış yazmışım aslında Tomris emzirme notları onu mutlaka okuyup uygulayın gerçekten çok işe yarıyor ama kesinlikle 3 gün tek işiniz emzirmek olacak inş sizde de işe yarayacak İnan’ın
Duysel Emzirme akademisine üye oldum fingerfeeding yöntemine başlayacağım biberondan memeye geçişi kolaylaştırıyormuş inşallah faydası olur allah herkese kolaylık versin Doğum öncesi ve Doğum anı güzel geçti ama sonrasıyla sınandım inşallah başaracağım 😐
Serenkartal Duysel parmak emzirme bende denedim göğüsten feeding sonda da dene o daha etkili memeden çok geliyor sanıyor
Dildeniz BurcakKaymak yazıyı ben hamileyken okumuş aman nede olsa emer demiştim öyle olmadı salak hemşireler ve eşimin yakını mama verdi ilk 2 gün tabi ona alıştı ve beni emmek istemedi sütüm gelmedi derken tamamen bıraktı beni sonra aklıma o yazı geldi tekrar okudum ve yalnız olduğum halde sadece emzirdim tek işim o oldu eşimin yardımı da oldu pes etmedim tam 3 günün sonunda artık bebeğim beni emiyor ve sütüm geliyordu okadar mutlu olmuştum ki mamadan kurtulmuştuk iyiki de o yazıya denk gelip okumuşum diyorum mutlaka deneyin benim sütüm olmadığı halde başardım sizin sütünüz geliyor daha kolay olacaktır İnan’ın
BurcakKaymak Dildeniz çok sevindim sizin adınıza, bende 4 Aydın sağıp veriyorum uyku haricinde göğsüme yatırdığım an kıyamey kopuyor 😢 ben yazıya nereden ulaşabilirim
Duysel Hazelmom inşallah canım allah razı olsun güzel yorumlarınız için nasip elimden geleni yapacağım olmazsa da dünyanın sonu değil ya
Duysel Gulsahagah emzirme akademisine üye oldum bakalım inşallah yöntemleri fayda eder fingerfeeding diye bir yöntem var deneyeceğim 👍
Lidya Yasela doğum yapılan hastanelerde ebe hemşireler emzirme danışmanlığı hizmeti veriyor. Ankara hem devlet hem de özel hastanelerde var. İstanbulda da mutlaka olduğunu düşünüyorum. Ankara da seans ücreti 150 tl idi
DrkcBusraAlya Duysel benim halamın kızı 9 ay sağıp verdi sabredin anne sütü alsın her çocuk farklı maalesef
Duysel DrkcBusraAlya aynen olmaZsa zorlamayacağım hayırlısı bakalım sütüm olsun yeter ki sağmaya razıyım
Serenkartal Duysel inanki sağmaktansa emzirmeye alışmak daha kolay Ankara da olsan seni koçuma yönlendirirdim ama İstanbul’da bhnu yapan bi bayan var oda yüksekfystlı diye duydum bende emzirme koçu desteğiyle yendim haftada 2 bazen 3 gün gittim ben halen emzirme koçuna gidiyorum kilo takibi için
Serenkartal Merhaba hanımlar bende meme reddim 15 günlükken aştım umudunu yitirme 3 günlük kamp yaptım Asla biberon vermedim YouTube da emzirme destek sistemleri var 3 gün sık dişini biberonu unutup emecek hergğn daha çok emecek gönlünü ferah tut
Duysel Serenkartal ben Samsun’da yaşıyorum vardır aslında ama bende hemşireyim ama bunun eğitimini almadım emzirme danışmanlığı başka bişey .. siz biraz tecrübelerinizi anlatsanız bana keşke
Serenkartal Duysel ben gergin her öğünde denedim memeyi sonra mana verdim biberonla verdikçe alışmaz dedi hemşire 3 gün emzirme kampına girdim annemle geve gündüz göğüsten sondayla verdim internette var you Tube da EDS yazın çıkar pes etmeyin nolur ilalki emiyor benim oğlum emdiyse herkes emer