Duysel 27gün kadar ben de sağarak verdim küçük doğmuştu kızım sütüm vardı ama çenesi yeterince kuvvetli değildi hatta o sıra burda post açıp sağım yapanlara sürekli sütün azalacaktır yazıldıkça çok korkuyordum ancaaaaak öncelikle kendine olan güvenini asla bırakma benim naçizane tavsiyem bebeğin çok açken memene alma örneğin 60cc mi içecek yarısını içir biberondan.(Biberonun anne göğüs ucu olanlardan olsun bir çok markanın var.Ben chicco kullandım.)Sonra memeye al ve onu zorlama memeyi o an almak istemiyorsa devam etme tekrar biberona geç karnını doyur.Başka bir öğünde tam aç olmadan memeye al biraz mücadele etsin memende gerekirse sağdığın sütten eşin veya başkası şırıngayla boşaltsın birazcık ağlat çok değil ağlaması arttığında biberona geç karnını doyur.Bu bir süreç ben bunu yaklaşık 21gün boyunca yaptım diyebilirim kızım şuan 3ay 16günlük çok şükür emiyor.Süt sağdığım o günler çok zordu seni çok iyi anlıyorum sadece panik yapma sakin olmaya çalış umarım en kısa sürede bebişin memeyi kabul eder🌸