Mavisinannesi6064 Benim bebeklerim 28 ve 13 aylık ikisi de emiyor ben riske atmamak için küçük bebegimin 1 yaşına girmesini bekledim. Sütüm azalır diye korktum. Benim sütüm azalmadı aksine arttı ama siz yine de benim kadar yapmayın ekmek pilav makarnayı sınırlı bir şekilde yiyin.🤗
Sabah 10da kahvaltı yapıyorum 1 gün normal kahvaltı 50-60 gram kadar süzme peynir 7 zeytin 1 domates 1 salatalık yeşillik bazen yanına közlenmiş kapya ( Yumurta beni rahatsız ediyor safra kesesi taşı sorunum var yediğim zaman sancim oluyor siz 1 haşlanmış yumurta da yiyebilirsiniz 1-2 dilim ekmek de yiyebilirsiniz). 1 gün geceden bekletilmiş yulaf yiyorum (1 bardak süt 4 y.kaşığı yulaf 1 y.kaşığı hindistan cevizi tozu 1 çay kaşığı tarçın var hepsini kavanoza koyup dolaba atıyorum. Sabah üzerine kuruyemiş ve kuru üzüm ekliyorum bazen yarim muz falan değiştirebilirsiniz.)
Saat 14-15 arasi ara öğün bazen 1 fincan şekersiz kahve yanina 2 kare bitter bazen küçük kase yoğurt 2-3 hurma bazen taze meyve yanına kuruyemiş.
Saat 18de akşam yemeği Mesela tavuk varsa 2 baget yarim patates , sulu yemekse 6 yemek kaşığı yemek, köfte ise 3-4 tane, karnıyarık ise tam 1 patlicanla yapılmış 1 adet, et yemeği ise 100 gram kadar bunlarin yanında bol yeşillikli salata 1 bardak ayran ( Siz bu tüm yemeklerin yanina 4-5 kaşık pilav ya da makarna ya da 1 2 dilim ekmek ekleyin)
Bu şekilde beslenip 18den sonra yemek işini bırakıyorum asla sabah kahvaltısına kadar kalorili içecek dahi içmiyorum.
Sabah kahvaltıdan 1 saat önce şekersiz tarçınlı Türk kahvesi içiyorum tatlı isteğini kesiyor ve yağ yakımına yardımcı.
4 litre su içiyorum suyu yemeklerden 1 saat önce ve 1 saat sonra içiyorum.
Her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. (Evde)
Gün aşırı boddy trimmer diye bir aletim var onu kullanarak 100 mekik ve 100 kürek hareketi yapıyorum.
Ben dukan birası da içtim 15 gün şu an 5 gün ara verdim içmeye ama siz içmeyin bunu 1 yaşından sonra içiliyor.
Detox suyu hazırlayabilirsiniz dukan birası yerine (1 limon ve 1 salataligi minik minik doğra 1 cubuk tarcin bir tutam maydonoz 1 tutam nane 1 litrelik su şişesine koy yarim saat dinlensin sonra içmeye başla ve bittikçe üstüne su ekle her gün yenile suyu)