Serap5252 Kızlar doktur ferrum yazdı normal de sidefer kullanıyordum . Devlet karşılıyor mu ? Fiyat nedir ? Kullananlar memnun mu ?doğal mı?
AselSisiMom Serap5252 Devlet karşılıyor doktorumuz yazmıştı kullanıyorum kızıma bir problem yaşamadım ama sağlık ocağının verdiği vegaferon iyi gelmemişti ferrum iyi şuan bizim için.
minnakkus edizinannesi inanilmaz derece pisik yapti ilk gun kullaniminda. Kesinlikle biraktm ve baska deneyecegim asiri pisik oldu bebegim 2 gun gecmesine ragmen altini goturup yikiyorm kan bile akiyo pisik yerinden
AhmetAlanya yenibiranne canım ya bende dun aldım eczeneden ama ıcınde yardımcı maddelerde metil paraben propil paraben yazıyo tedırgın oldum kullanamadım suan hıc bısey weremıyorm dıgerlerıde cok pahalı gelıyo
Kirpisacinannesi Serap5252 ferrum daha iyi canım içeriği de temiz sidefere göre daha iyi diyor doktorum
yenibiranne Serap5252 ferrumu ben kötü biliyorum ama kullanmak zorunda kaldım demir daha yoğun 20 damla da 50 mg demir. Bizimkinin şurup 5 ml de 50 mg demir vardı 5ml içiren kadar biz harap oluyorduk etraf ilaç oluyordu. O yüzden bunu kullanıyorum.
AhmetAlanya Kirpisacinannesi canım ıcınde metil paraben ve propil paraben yazıyo yardımcı maddelerde ben de burdan gorup dun almıstım ama kullanamadım 😢
Gmzsgt Kirpisacinannesi canım nasıl kullanılıyor bu ilaç tek sefer mi 2 kez mi 9 aylık çocuğum aç tok nasıl kullanılıyor
yenibiranne AhmetAlanya nutrigen i internetten aldım iki paketi 82 tl ye geldi gün de iki paket veriyorum. Sıvı olan bir ilaç asla iciremiyorum onuda 3 hafta kullandım mecburen şimdi birazda olsa yiyor bizde kan çok düşüktü
Kirpisacinannesi Gmzsgt günde bir tatlı kaşığı ferrosenol b kan ilacının adı AhmetAlanya ay ben yanlış yazmışım ben ferrosenol b kullanıyorum