yenibiranne AhmetAlanya nutrigen i internetten aldım iki paketi 82 tl ye geldi gün de iki paket veriyorum. Sıvı olan bir ilaç asla iciremiyorum onuda 3 hafta kullandım mecburen şimdi birazda olsa yiyor bizde kan çok düşüktü
Gmzsgt Kirpisacinannesi canım nasıl kullanılıyor bu ilaç tek sefer mi 2 kez mi 9 aylık çocuğum aç tok nasıl kullanılıyor
Kirpisacinannesi Gmzsgt günde bir tatlı kaşığı ferrosenol b kan ilacının adı AhmetAlanya ay ben yanlış yazmışım ben ferrosenol b kullanıyorum
Kirpisacinannesi reinamm gittim. Canım var bebek Kasım ayında kalmışım eşime söylemedim gerek duymadım kendisi bir çocuğu daha kaldiramazmis ayrılma işinden dönmüyor
Kirpisacinannesi reinamm 30 haftalık olması gerekiyor. Canım 7 aylık demen gibi ama daha cinsiyeti öğrenemedim sürpriz olsun istiyorum cinsiyet ne olursa olsun adı mucize olucak 😍
Kirpisacinannesi reinamm ağzını aradım canım malesef varsa da bakamam aldır diyor , yoksa da başıma iş açma diyor o yüzden gerek duymadım he bebeğim içinde ne gerekiyorsa yaptıracam yok öyle havadan gitmek. 😏