AhmetAlanya Kirpisacinannesi canım ıcınde metil paraben ve propil paraben yazıyo yardımcı maddelerde ben de burdan gorup dun almıstım ama kullanamadım 😢
Kirpisacinannesi Gmzsgt günde bir tatlı kaşığı ferrosenol b kan ilacının adı AhmetAlanya ay ben yanlış yazmışım ben ferrosenol b kullanıyorum
yenibiranne AhmetAlanya nutrigen i internetten aldım iki paketi 82 tl ye geldi gün de iki paket veriyorum. Sıvı olan bir ilaç asla iciremiyorum onuda 3 hafta kullandım mecburen şimdi birazda olsa yiyor bizde kan çok düşüktü
Gmzsgt Kirpisacinannesi canım nasıl kullanılıyor bu ilaç tek sefer mi 2 kez mi 9 aylık çocuğum aç tok nasıl kullanılıyor
Kirpisacinannesi reinamm gittim. Canım var bebek Kasım ayında kalmışım eşime söylemedim gerek duymadım kendisi bir çocuğu daha kaldiramazmis ayrılma işinden dönmüyor
Kirpisacinannesi reinamm 30 haftalık olması gerekiyor. Canım 7 aylık demen gibi ama daha cinsiyeti öğrenemedim sürpriz olsun istiyorum cinsiyet ne olursa olsun adı mucize olucak 😍
Kirpisacinannesi reinamm ağzını aradım canım malesef varsa da bakamam aldır diyor , yoksa da başıma iş açma diyor o yüzden gerek duymadım he bebeğim içinde ne gerekiyorsa yaptıracam yok öyle havadan gitmek. 😏