mustafayamaninannesi [silindi] kara kafa doğdu şuan kumral sararıyor pamuk gibi de beyaz esmer beklemiydum zaten ben beyaz baba sarışın internette esmer tanli diyordu ama
[silindi] mustafayamaninannesi tam olarak anlayamadım🙏🏻internette esmer mongol lekesi olan bebekler için mi diyordu demek istediniz?
mustafayamaninannesi [silindi] evet genelde esmer tenli bebeklerde görülme olasılığı daha fazla yazıyordu türk Moğol ırkı gibi şeyler ama bizimki sarışına döndü doğumca da beyazdı kafası sadece karaydı
Seyma-2436 ArassMom_ Ya bende varmış kardeşim kız olmuş ama tam tersini söyleyenlerde var bence böyle şeylere bel bağlamayalım 😂😂
nazatamina 3 tane çocuğumun üçünde de var çocuklarım Esmer ben de merak ediyorum Neden oluyor benim tarafımda yokmuş ama görümcemin çocuğunda da var ve o sarışın neden olduğunu biliyor musunuz Asya rıklarında oluyor diyorlar ama bilemiyorum
birkediannesi [silindi] oğlum buğday tenli açık ten rengi ama bembeyaz değil belinde lekesi var mongol. Şuan 17 aylık olacak hala var benim cok hoşuma gidiyor 😁 geçer dediler ama geçmedi hala