Hiranur2010 [silindi] yaaaa bu nasip güzel bir post kizimda var ve ben bu ne diyip duruyordum hatta bana doğumda bisey mi oldu burasına bile demişlerdi gorumcem meğersem bu lekenin bi adı varmış kızım sarışın bu arada :)))
[silindi] Hiranur2010 🥰 ben de araştırınca öğrendim. İnsan anne olduktan sonra ( bazen gereksiz bazen gerekli) her şeyden şüphe eder oluyor ya maalesef😔
[silindi] Anaogul Sanırım her tende çocukta olabiliyor demek ki🤗 belki de esmer bebeklerde olur söyleminin sebebi çoğunlukla ırk olarak asıl Türklerde( kesinlikle niyetim ırkçılık ya da ayrım yapmak değil bu konuda yazılan makalelerde bu şekilde geçiyor) olduğu için. Hatta moğol( Türk) lekesi de denirmiş.
Teemo07 [silindi] benim arkadasımın bebeginde vardı. Suan 9 aylık süt gibi bir bebek 🙂 ama anne baba beyaz tenli 🤷🏻♀️
mustafayamaninannesi [silindi] kara kafa doğdu şuan kumral sararıyor pamuk gibi de beyaz esmer beklemiydum zaten ben beyaz baba sarışın internette esmer tanli diyordu ama
[silindi] mustafayamaninannesi tam olarak anlayamadım🙏🏻internette esmer mongol lekesi olan bebekler için mi diyordu demek istediniz?
mustafayamaninannesi [silindi] evet genelde esmer tenli bebeklerde görülme olasılığı daha fazla yazıyordu türk Moğol ırkı gibi şeyler ama bizimki sarışına döndü doğumca da beyazdı kafası sadece karaydı
Seyma-2436 ArassMom_ Ya bende varmış kardeşim kız olmuş ama tam tersini söyleyenlerde var bence böyle şeylere bel bağlamayalım 😂😂
nazatamina 3 tane çocuğumun üçünde de var çocuklarım Esmer ben de merak ediyorum Neden oluyor benim tarafımda yokmuş ama görümcemin çocuğunda da var ve o sarışın neden olduğunu biliyor musunuz Asya rıklarında oluyor diyorlar ama bilemiyorum