Ebrarsuu YusuffunAnnesii vala canim hatırlamıyorum ceyizde annemler almisti ama ucuzlarida var 500 yada 700 e de bulunabilir güzel bisey
Burcu35 YusuffunAnnesii Denemedim ama böyle diyorsa vardır etkisi 😂 hem çocuğun pipisine sürdük demek ki kullanılabilir o bölgeyede denemek lazım😂 sürüp beklemek şart ama hemen etki yapmıyor çünkü
herseySeninleguzel11 YusuffunAnnesii Boncuk ağda kullanıyorum onun acısı bence daha az ve çok pratik.
YusuffunAnnesii herseySeninleguzel11 onuda gordum markette ama bilmedigimden almadim denerum belki bi ara agdam bitince☺
Deletedmom27337 YusuffunAnnesii ağda öncesi EMLA KREM kullanabilirsin çoğu kişi onu kullanıyor uyuşturuyormuş sürülen yeri sonra rahatça alınıyormuş ağdayla
Gulsurmeli YusuffunAnnesii Uyuşturucu kremler var onlardan kullanabilirsiniz şimdiye kadar kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum bende 🙃
ikiprensannesi_gul YusuffunAnnesii merhaba emla krem ve bunun benzeri kremler var uyuşturuyo o bölgeyi anestol pomad var bide o çok etkili değil yanlız ama emla krem çok iyi yanlız doktora danışıp yada bi hemşireye öyle kullanın
YusuffunAnnesii ikiprensannesi_gul eczacilar bilmezkimi onlara sormadan almam zaten yan etki olur diye koekuyom bu sferde