Tugce33 Sekerlik14 eğer bazen oluyorsa bu normal. Ben de tam alıştırdım derken ataktan dolayı uyutmak için savaş veriyoruz şu an resmen. Bazı zamanlarda oluyor öyle..
Secilly Toplumcubirisi hiç başlamaYın bence işe yaramıyor cok agladı sonradan hep vicdan azabı cektim varsın kucagımda uyusun maksimum 2-3 seneye illa ki kendi kendine uyuyacak. İnstagramınız varsa uzman psikolog oya canak takip edin ben onu okuduktan sonra bakıs acım cook değişti
Miciginar Toplumcubirisi merhaba merak ettim egitimin 2. Gununde kalmis yaziniz simdi buyumustur bebisiniz😊 devam edebildiniz mi sonuc ne oldu merak ettim?
Toplumcubirisi Miciginar merhaba şuan 12 aylik kızım devam ediyoruz şükür yarıda birakmadim çok rahat ettim. 19.30da yatirdim sabah 7de kalkar muhtemelen gece beslemesini de 11.ayda kestim.
Toplumcubirisi Miciginar sandalye yontemiyle ilerledik Bu arada. Sinem gergel in kitabinin da faydasını gördüm
Gggw Tugce33 6 yaşında oğlum ona uygulamıştım şimdi 2 aylık ilinci oğlum bakalım bunda da deneyecem ama her çocuk farklı sanırım bu çok huysız ağlak bir bebek sürekli kucakta bazen o zaman bile mutsuz pek sanmıyorum işe yarayacağını