Tugce33 AyyuceGokcen ışıkta uyuması çok daha zor oluyor. Karanlık oda bile olsa gündüz yine de ışıklı olduğu için ilk geceleri alıştırayım demiştim ama yine de denerim
AyyuceGokcen Tugce33 Evet bu sefer bebeğin kafası karışıyor gündüz farklı metot gece farklı olunca.Bir de ışıkta da uyumayı öğrenmeli bence bebekler.Neticede dışarı cıkacaksın vs. Her zaman karanlıgı saglayamazsınız😊
Tugce33 Momtobe Yatırdığım zaman ağlıyorsa kaldırıp sırtına hafif hafif pış pış yaparak adım adım yürüyorum
Hirakosar Tugce33 Eğer bir uyku tekniği uyguluyorsaniz ki uyguluyorsunuz bunu gece de gunduz de aynı şekilde uygulamanız lazım. Uyku danışmanları bu şekilde öneriyor ki kafa karışıklığı olmasın çocukta :)
AselSisiMom Tugce33 Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu benim için. Deneyeceğim benim kzımda 6. Ayına girmek üzere umarım başarabiliriz 😊🌸
[silindi] Tugce33 elbette lakin inanın çoğu zaman bebekler patron siz ona uyuyorsunuz bütün yöntemler köşede pısıp kalıyor😁 dilerim bebeğinize düzen kurabilirsiniz⚘
Tugce33 AyyuceGokcen Gündüz zaten istesem de karanlık olmuyor, yine ışıklı. Ama dışarı çıkıldığında ışık sıkıntı olmuyor zaten 😊
Secilly Tugce33 merhaba metod işe yaradı mı? Ben de dün aksam basladım. 45 dakikanın sonunda uyudu ama cok agladı kucagımda da zor sakinlestirdim icim dayanmıyor cok zor sabrettim valla travma falan olacak diye ödüm patlıyor
Tugce33 Secilly Bebek farklı bir şeye alıştırılmaya çalışılıyor direnmesi çok normal. Benim artık 5 dakikaya düşmüştü uyutmam. Ama şu an atak yaşadığımız için uykuya çok direniyor bu aralar. Atak geçince yine devam. 👍
Sekerlik14 @4#1221785 ben bi türlü anlayamadım bebeğinin nasıl uyumak istediğini.uykusu gelince kavga eder gibi davranıyor 5 buçuk aylik kizim
Tugce33 Sekerlik14 Öyle yaptığı zaman farklı şeyler denemek lazım. Çünkü Bebekler her zaman uyuduğu yöntem bile olsa bazen ondan da sıkılıp başka şeyler isteyebiliyor. Deneyerek anlıyorum ben de 😅