ikos58 Saremsi kesınlıkle golden goat👍 2920 dogdu oglum 2800 cıktık hastaneden. 2.5 aylık suan 6100kg
ikos58 Saremsi canım eczanede 80₺ e bebekde 70₺ 400 gr ama ben genellıkle bebekmamacım.com yada kırmızıbeyazeczane den sıparıs verıyorum daha uygun oluyor
GmzSnn Şu mama kesin kiLo aLdırır diye bişi hiç duymadım ne istiyosa onu yesin yeterki sağLıkLı oLsunLar
Mathilda ikos58 aynen benimki de öyle. Emzik niyetine. Olsun, bu da hoşuma gidiyor ☺️ Ben de denemek istiyorum ama mama değişiminden dolayı kabız olur diye çok korkuyorum 😐
ikos58 Mathilda canım bebegım 2.5 aylık ve denedıgım mamaları sana yzayım. Aptamıl, sma gold, aptamıl conformıl, bebelac nutrıconfor, evolvıa ac, hıpp combıotıc. Ve golden goat da kesın karar kıldım. Yapsa benımkıne yapardı
ikos58 Mathilda şöyle yapabilirsin. Şuan kullandığın mamayla yarı yarıya bir kutu kullan. Mesela 4 ölçek veriyoruz 2 kendi maması 2 golden goat. Sonrasında etkilemiyorsa goldendan tek başın devam et
Zeliha Saremsi aptamil cok sisiriyo kilo aldiiryo ama acayip.gaz yaptı bizde değiştirdik evolvia kullaniyorum
Mathilda Merveedd biz de evolvia kullanıyoruz ama günlük ortalama 35 gr falan aldık. Kaç cc veriyorsunuz?
AliyeAsel Saremsi önemli olan kilo alması değil sağlıklı olması canım ☺️🤗 bende aptamile başlamıştım baya kilo aldı ama kabızlıktan dolayı mamayı değiştirdik
Derininannesi Saremsi golden goat arkadasım gercekten kilo yapıyor. Üstelik anne sürüne en yakın mama dedi doktorumuz. Benim kızım 2800 doğdu 2600dğ hastaneden çıktığımızda. İlk ay anne sütü aldı sadece ve doktor yeterli değil dedi bende golden goatı araştırdım takviye olarak veriyorum ve kızım 40 günlük 4500 kilo oldu