Saremsi Kızlar kızım 8aylık 7400 kilo. Kilosu az demiyorum ama aylık kilo alımı çok az. Ya 100gram alıyo ya 200. Ek gıda mama ve anne sütü ile besleniyo. Ek gıda olarak ne kilo aldırıyo? Ve mama ?
G_ADAN Saremsi Doğduğundan beri anne sütü az olduğu için ana besin olarak sürekli mama yedi ve golden goat kullanıyorum kızım bugün 40 günlük oldu. 5 kilo
Damladerin Saremsi ek gıda olarak bi sürü çeşit var da mama arı mama kilo aldırır pirinç unu falan ama doktor önermiyor onu niyeyse
Guzyagmuru Golden goat yıyo arkadasımın bebegı tosun gıbı bızımkı sut alerjısı olmasa ondan yedırırdım
G_ADAN Guzyagmuru keçi sütü çok alerji yapmıyor hatta inek süt alerjisi olanlara veriyorlae bu mamayı diye biliyorum ama doktoruna sorduj mu canım hiç
Derininannesi G_ADAN bizde golden kullanıyoruz ve benim kozomda 40 günlük. Ne kadar veriyorsunuz acaba cc olarak merak ettim arkasındaki ölçek bana biraz fazla gibi geldi
ikos58 Saremsi kesınlıkle golden goat👍 2920 dogdu oglum 2800 cıktık hastaneden. 2.5 aylık suan 6100kg
ikos58 Saremsi canım eczanede 80₺ e bebekde 70₺ 400 gr ama ben genellıkle bebekmamacım.com yada kırmızıbeyazeczane den sıparıs verıyorum daha uygun oluyor
GmzSnn Şu mama kesin kiLo aLdırır diye bişi hiç duymadım ne istiyosa onu yesin yeterki sağLıkLı oLsunLar
Mathilda ikos58 aynen benimki de öyle. Emzik niyetine. Olsun, bu da hoşuma gidiyor ☺️ Ben de denemek istiyorum ama mama değişiminden dolayı kabız olur diye çok korkuyorum 😐