Smilee bdoran göreve başlama derken evraklarınızı verirsiniz atandığınız ilçe mem de girişinizi yaparlar. Bu işlemleri bebeğinizle birlikte yapabilirsiniz. Ücretsiz izin alacağınızı söylerseniz yardımcı olurlar. Kısacası girişiniz yapılır ama işe başlamazsınız
muallim_annee bdoran Hocam ben Eylül’de atandım Ekim’de doğum yaptım . Kağıt üzerinde baslama yaptim hemen doğum iznine ayrıldım o bitince ücretsiz izin aldım . Şimdi oğlum 11 aylık kısmetse başlıyorum okula
muallim_annee Kafanıza takmayın doğum iznjndeyken maaşınız yatıyor ,ücretsiz izinde hem sigorta hem maaş olmuyor
mom726272 bdoran evet ücretsiz izin alırsın ama adaylığın ve sözleşmen uzar Adaylık da çok önemli değil zaten
mom726272 Wanderlust Doğum yapan annelerin de ücretsiz izin hakkı var. Sözleşmeli kadrolu ayrımı yok. Adaylık kaldırma sınavına çalışırken öğrenmiştim 😂 ben de kullanıcam 2 eylülde doğum iznim bitiyor
Daisygirll bdoran başlayışınızı yaptıktan sonra ücretsiz izne ayrılabilirsiniz toplamda 2 yıl hakkınız var ve parça parça kullanabilirsiniz sadece adaylık uzar puanınız olmaz ama özlük haklarınız saklı durur şimdiden hayırlı olsun 🌺
bdoran Herkese çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah da sizin içinizi rahatlatsın çocuklarınızla sağlıklı mutlu ömürler versin ❤️