bdoran İyi akşamlar hanımlar, Eylül atamasında inşallah atanmayı bekliyorum. 2 aylık bir bebeğim var çalışmadan ücretsiz izne ayrılmak istiyorum veya başlama yapmadan rapor alma şansım olur mu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Yusufali06 bdoran kesin Bi bilgim yok ama bnce izne ayrılabilirsiniz. Çünkü izne ayrılma şartlarında izin öncesi şu kadar zaman çalışmış olmalı gibi Bi şart yok. Göreve başlamanızı yapıp hemen izne ayrılırsınız.
Birsenkerim bdoran hayırlı olsun Branş neydi acaba? Kaç puanla atandanız 6. aya kadar ücretsiz izin kullanabiliyorsunuz diye biliyorum daha atanmadım inşallah bize de nasip olur
Smilee bdoran kararnameniz çıktığında işlemlerinizi yaparsınız göreve başlarsınız. Sonra da ücretsiz izne ayrılmanız gerektiğini söyler dilekçenizi yazarsınız. Farklı zamanlarda da alabileceğiniz toplamda 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var. Sadece adaylık süreciniz biraz uzar, hizmet puanınız hesaplanmaz ve maaş almazsınız.
bdoran Sizler ne zaman göreve başladınız bebeğiniz ne kadarlık tı, nereye gideceğimiz belli olmadığı için anneanne babaannin bakmama durumunda bakıcı mı olur bebeğinizi kime emanet ettiniz
bdoran Smilee göreve başlayıp ücretsiz izne başlama arasında ne kadar zaman dilimi olur acaba bebeğimi yalnız bırakmam söz konusu olur mu
Wanderlust bdoran oncelikle hayirli olsun ucretsiz izin icin 5 yil calismis olmak gerekiyor diye biliyorum yonetmeligi bir google uzerinden arattirip bakin hala gecerli mi emin degilim en son oyleydi degismediyse
mom726272 Wanderlust Doğum yapan annelerin de ücretsiz izin hakkı var. Sözleşmeli kadrolu ayrımı yok. Adaylık kaldırma sınavına çalışırken öğrenmiştim 😂 ben de kullanıcam 2 eylülde doğum iznim bitiyor
Smilee bdoran göreve başlama derken evraklarınızı verirsiniz atandığınız ilçe mem de girişinizi yaparlar. Bu işlemleri bebeğinizle birlikte yapabilirsiniz. Ücretsiz izin alacağınızı söylerseniz yardımcı olurlar. Kısacası girişiniz yapılır ama işe başlamazsınız
muallim_annee bdoran Hocam ben Eylül’de atandım Ekim’de doğum yaptım . Kağıt üzerinde baslama yaptim hemen doğum iznine ayrıldım o bitince ücretsiz izin aldım . Şimdi oğlum 11 aylık kısmetse başlıyorum okula
muallim_annee Kafanıza takmayın doğum iznjndeyken maaşınız yatıyor ,ücretsiz izinde hem sigorta hem maaş olmuyor
mom726272 bdoran evet ücretsiz izin alırsın ama adaylığın ve sözleşmen uzar Adaylık da çok önemli değil zaten
Daisygirll bdoran başlayışınızı yaptıktan sonra ücretsiz izne ayrılabilirsiniz toplamda 2 yıl hakkınız var ve parça parça kullanabilirsiniz sadece adaylık uzar puanınız olmaz ama özlük haklarınız saklı durur şimdiden hayırlı olsun 🌺
bdoran Herkese çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah da sizin içinizi rahatlatsın çocuklarınızla sağlıklı mutlu ömürler versin ❤️