LadyD Ben almıştım ama asla takamadım kütük gibi semsert birşeydi😂 ama takana büyük rahatlık tabi hijyen açısından bence saat başı değiştirmeli🙈
dios_gokta cikolatali_waffle cahıllıgıme bağışla😅 o tampon nr işe yarıyor tam olarak adet kanaman nasıl oluyor kı
mom726272 cikolatali_waffle ben hep tampon kullanıyorum kotex ped kullanmaktan nefret ediyorum hele de bu sıcakta ıslak ıslak fenalık geçiririm herhalde
cikolatali_waffle dios_gokta normal oluyor kanamam tampon içerde biriktiriyor kanı tamponda birikiyor yani sonra çıkarıp atıyorsun 😁
Furug Ya kizlar icinizde bir sey varken nasil hareket ediyorsunuz shshshshsh :) tatil icin bende istiyorum ama daha spirali taktiramadim tamponu dusunemiyorum:)))) aslnda kullansam 1haftam ziyan olmick.denize giriliyor mu ki?
herseyguzelolacakk Furug evet canım giriyolar. Zaten genelde denize rahat girmek için tampon tercih ediliyor
Tabis2020 cikolatali_waffle bazı ülkelerde ped satılmıyor sadece tampon satılıyor. İlk bi fazlalık varmış gibi oluyor ama sonra hiç aklına bile gelmiyor. Ama aslaaaa içinde unutma max 6 saatte değiştir toksik şoka giren insanlar var. Ben kullanıyorum bide günlük ped takıyorum her ihtimale karşı yazın çok iyi oluyor
Mires cikolatali_waffle ben geçen sene almıştım denedim ama tam ittiremedim tedirgin oldum kullanamadım öyle duruyor evde zaman zaman acaba denesem mi diyorum vazgeçiyorum sonra kullanabilenlere helal olsun ben yapamam 😃
Tiredmomy cikolatali_waffle geçen ay kullanmak zorunda kaldım tatilimde regl günüme denk geldi ama çok berbat bişi bana göre tabi bi kere kullanabildim çok rahatsız oldum içime kaçar diye bide sanırım bunların boyutları varmış bana olmadı hayatımda ilk defa kullandım ama bana göre değil çok rahatsız ediyo
Furug Tiredmomy ice kacar mi yaaaa :) oyle risk olsa kullanir mi bunca kisi .ben de beceremem ama sanirim oyle bise olmaZ
Mom622626 Tiredmomy rahatsız olduysanız doğru yerleştirmemişsiniz çünkü hissedilmiyor. Korkmayın içinize kaçmaz sonuçta sonsuz bir kuyu değil orası😂. Alıştıktan sonra büyük rahatlık.
26es1965 cikolatali_waffle tampon diğerlerinden daha iyi ilk kullanacaksan biraz yadırgarsın sonra alışırsın çok rahat hissetmiyorsun normal pedler gibi rahatsız etmiyor ki ben nefret ederim pedlerden tampon favorim 😍