RAras Merhaba ben geçen ay tatilim için ilk defa kullandım. İlk şahsen biraz tuhaf hissettim. Ama en azından tatilimi zehir etmedim ☺️
cikolatali_waffle squirrel20 normal süper mini gibi seçenekleri vardı normal aldım ben tam bilgim yok. Yoğun kanama için süper mi almak gerekiyordu ?
squirrel20 cikolatali_waffle evet çok kanamanız varsa yoğun almanız gerekiyor Reglinin sonralarına doğru mini kullanıyorum doğru şekilde kullanıp ileri doğru itmeniz gerekiyor doğru yere kadar ittiğiniz zaman tamponu hissetmezsiniz eğer yeterli itmezseniz tamponu hissedersiniz
SbnmTlg Kuzenim yıllarca tapon kullandı rahat ettiğini söylerdi. Ben de bir kere denedim biraz tedirgin oldum çok durmadan çıkardım. Çıkarırken de takarken de korktum 😅😅 Bi daha denemedim. Ama kullanabilenler çok memnun.
Bebegmmm SbnmTlg Kesinlikle okurken bir tarafım acıdı yani. Asla o tarafıma tampon mampom uğraşmam ped candır . 😍😆
LadyD Ben almıştım ama asla takamadım kütük gibi semsert birşeydi😂 ama takana büyük rahatlık tabi hijyen açısından bence saat başı değiştirmeli🙈
dios_gokta cikolatali_waffle cahıllıgıme bağışla😅 o tampon nr işe yarıyor tam olarak adet kanaman nasıl oluyor kı
mom726272 cikolatali_waffle ben hep tampon kullanıyorum kotex ped kullanmaktan nefret ediyorum hele de bu sıcakta ıslak ıslak fenalık geçiririm herhalde
cikolatali_waffle dios_gokta normal oluyor kanamam tampon içerde biriktiriyor kanı tamponda birikiyor yani sonra çıkarıp atıyorsun 😁
Furug Ya kizlar icinizde bir sey varken nasil hareket ediyorsunuz shshshshsh :) tatil icin bende istiyorum ama daha spirali taktiramadim tamponu dusunemiyorum:)))) aslnda kullansam 1haftam ziyan olmick.denize giriliyor mu ki?
herseyguzelolacakk Furug evet canım giriyolar. Zaten genelde denize rahat girmek için tampon tercih ediliyor
Tabis2020 cikolatali_waffle bazı ülkelerde ped satılmıyor sadece tampon satılıyor. İlk bi fazlalık varmış gibi oluyor ama sonra hiç aklına bile gelmiyor. Ama aslaaaa içinde unutma max 6 saatte değiştir toksik şoka giren insanlar var. Ben kullanıyorum bide günlük ped takıyorum her ihtimale karşı yazın çok iyi oluyor