2maviboncuk Dilhunizade Hayırlı olsun öncelikle inşallah birşeyi yoktur en iyisini en doğru zamanı allah bilir. çok heycanlı burayada yazın sonucu 😇
Dilhunizade Mom345 hem adet gormuyordum kistten dolayi kendiligimden kalamazdım diye hemde hic fark etmedim diye
Dilhunizade mucizelerin_annesi insAllah yaa gercekten iyi bir hamilelige iyi bir emzirme donemine ihtiyacim var ilk cocugimda yapamadkm
Dilhunizade Nohutannesi üzülme degilde belirsizlik belirdi bende ne sevinc ne huzun cnku beklemiyorum bakalim artik. Adet gununu baz alinca buyuk cikiyor da o yuzden cok büyüttüm bende gozumde
Nohutannesi Dilhunizade olsun büyük olsun. Düşünsenize bir gidiyorsunuz cinsiyeti bile belli ne büyük süpriz🤗tabiki büyük bir şok insan ne hissedeceğini bilemez çok iyi anlıyorum o nedenle sizi. Hayırla gelsin ama minik kuş, uğur getirsin🙏🏻
1prens1prensesannesii Dilhunizade oğlum da tedavi ile oldu şuan 15 aylık.. 2.ye çok çok zor hamilelik demişti doktor. Adetim de bir olup 3 olmuyorum zaten.. Oğlum 7 ayllıkekn hamile kalmışım bende. Dahiliyeye gitmiştim vitaminlerin düştü herhalde çok uykum geliyor çok yorgunum diye hamile olduğumu öğrendim 8 haftalık.. Şuan oğlum 15 aylık ben 36 haftalık hamileyim ❤️gözünüz aydın şimdiden.. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
Dilhunizade 1prens1prensesannesii aaa hemen hemen aynidurum… Allah razi olsun evlatlarinizi Rabbim sizlere bagislasin hayirli kilsin insAllah🧡
Mommysharkdoodoodoodoo Doğum yaptıktan sonra isterse tüp bebek olsun kadınların doğurganlığı çok üst seviyelere çıkıyor ve tedavisiz hamile kalamaz denilenler bile sürpriz bir şekilde kalabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Dilhunizade Mommysharkdoodoodoodoo amiin cok tesekkdur ederim darisi bebesi olmayip beklemede olablara insAllah🧡
Dilhunizade Nohutannesi insAllah,cok tesekkur ederim 💕 kesinlikle buyuk sok olur ilerde cocuguma anlatirim anısı olur
BKumsal Dilhunizade Hayırlı olsun , sağlıkla gelsin ⚘ Biraz da beyinde bitiyor aslında. Kafaya taktıkça olmuyor , kafadan atınca oluyor. Siz güzel bir örneksiniz çoğu bayana😊
Dilhunizade BKumsal umarim dediginiz gibi ornek olmusumdur ama bakacaz dilerim dediginiz gibi hayir ve saglikla gelir💕
Mevaninannesi21 Dilhunizade benim testim de hemen kıpkırmızı olmuştu ama sadece 5 haftalıktı 😌 bize haber vermeyi unutmayın 💗
DOLANDIRICI Dilhunizade Hayırlı olsun abla bnde geçen ay adet oldum bu ay hala olmadm ama kızım daha 3 aylık inşallah hamile değilimdir bnde korktum sizin yazinizi okuyunca
Dilhunizade DOLANDIRICI hayirlisi ne ise o canm ben testi yaparken Allah im senin adinla yapiyorum sen hakkimda hayirlisini bana gister demistim hayirlisi buymus bana da cok sok oldu