Hayirli sabahlar hanimlar…
Nerden baslasam bilemiyorum cunku bunu bende beklemiyordum,benim bekarliktan bu yana adet gorememe sıkıntım vardi ve gebe de kalamadim ilk yil hic korunmamama ragmen ilk bebegim tedavi ile oldu su an 15 ay 24 günlük… dogum sonrasi da adet bir olup 3 olmuyordum hatta en son mayis 13 de olmustum ama kistjm var diye kendin gebe kalamazsin yumurtaliklarin gelismiyor demisti doktorum i yuzden hic ihtimal vermiyordum dogru zamanda tekrar tedavi ile cocuk sahibi oluruz diye dusunuyorduk acikcasi,dunden bir onceki gun 2 gun ard arda ruya gordum bu arada mayistan bu yana adet olmamistim ve diyetteyim ilk ay 6 kilo verdim filan bebegimde aktif bir cocuk derken cok uykucu bir hale gelmistim diyet bebek ev isi yoruluyorum herhalde diyordm ki taaki 2 gun ard arda hamilelik ruyasi gorene kadar hatta duzensizlikten gitmistin doktor gebesiniz bu da erkek demisti cok şok olmuştum dun oldugum gibi bu euyalar icime dert olunca bir hayr vardir herhalde bosuna gormedim 2 defa diyerek test yaptim ve sonuc pozitif yani cok pozitif bayagi bayagi cnku kipppkirmizi 2 cizgi bana bakiyordu belliki buyumus yani… Adet gunumden baz alinca suan 13+6 yani tam 14.hafta oluyor ve cok saskinim nasil olur niye fark etmedim hic belirti yok ilk gebeligim berbat gecmisti onu da 7 haftalikken ogrenmstm ve bulantilarla doguma kadar perisan olmustum. Simdi bakiyordum da ne bulanti ne farkli virsey yok hic hamile degilmisim de biri saka yapmis gibi sadece surekli uyuma istegim var bugun hastaneye gidecem de acikcasi beni neler bekliyor bilmiyorum endise mi korku mj heyecan mi bendeki olan anlayamadim. Bēn adetten bir hafta sonra diyete baslamistim kayisi cay kiraz sapi cayi yesilcaylar vs.kullandim bayagi ve sh an cok tedirginim eger gercekten hamileysem birsey olmus mudur acaba diye her hamilelik bir mi bilmiyorum ilk çocuğum bana travma oldu ikincisini bu kadar erken ve boylesine gec ogrenmeyi beklemiyordum