Badem hemsireanne34 sütüm var Allah için, ama o kadar yoruldum ki ard Arda olunca bebeler. Emzirmek işkence gibi geliyor artık. 3 yılı iki ay geçti bebe emziriyorum
Badem Mevara suluk biberon asla almıyor, gece de sürekli memede. Nasıl yapicam kademeli? Sadece uykuya geçerken versem öyle desem yeterli olur mu? Öğlen ve gece uykusuna geçerken, ama gece uyanması ne olacak, kafamda deli sorular :)
Mevara Badem instagram kozmikbakım sayfasına girin. Öne çıkan ‘meme ve bezi sevgiyle bıraktırma’ storylerine bakın yazıyı okuyun mutlaka. Her ayın belli gün ve saatinde ne yapılması gerektiğini anlatıyor ve bu tarihlerde daha kolay olacağını söylüyor. Neye göre ayarlanıyor bu tarihler ben de tam çözemedim ama gerçekten işe yarıyor :)
Badem Erdemom nasıl kestin acaba gece nasıl uyuttun sonrasında. Benimki hep memede uyuyor gündüz de gece de. Bende hazır hissetmiyorum :(
Mommyy5 Badem 2 yaşına gırdıginde 4 gun sonra memeden kestım aşırı duskun bı cocuktu birgün gögusunu sıyaha boyadım ve pıs oldu dedım korktu bıraktı bı kac kez yavasca acmaya calıstı pıs annem dedım bıraktı valla ustumden buyuk bı yuk kalktı jsjsjs🤣
Seselif Badem kucağımda omzumda gezerek uyuyor bazen yatakda kucagımda pış pış yaparak uyutuyorum. Bu da zor oluyor acıkcası ama memeden kesip direk çok ağlatmadan bu yönetimi buldum başka türlü cok aglıyor
tamamtamam Badem zaten hiç bi zaman emerek uyumadı biz eskisi gibi devam o yüzden, yanına yatıyorum uyuyo
Badem SinyorinA bende öncesinde emzirmemis olsaydım iki yaşı tamamlardim ama hem yoruldum üç yılı geçti, hemde yemek yemiyor hiç. İnşallah siz tamamlarsiniz 🌹🙏
Badem E_Defne peki üzüldün mu keşke kesmeseydim diye? Bende yine yemezse boşuna kesmiş olucam diyorum. Ama bı tataftan da ciddi manada yoruldum emzirmekten
E_Defne Badem ilk basta cok üzüldüm obağ gercekten bambaska emerken asagıdan yüzümü izlemesi sana olan muhtaclıgı içim eriyodu resmen o bakısı kestikten sonra göremedim ona cok üzüldüm onun dısında sütüm zaten su gibiydi suan tek sevndgm nokta uykusu düzene girdi geceleri br kez uyanıyo yada uyanmıyo emerken 2 saatte bir uyanırdı
Badem Pamuk_seker iki yaşı dolmuş maşAllah. Nasıl öyle iki günde kestin peki? Gece uyuması falan nasıl oldu benimki hep memede uyuyor
Pamuk_seker Badem emzirip uyutuyordum ben memede pek uyumazdi gece uyanmazdi pek artik 2 yaş olmusti nerdeyse uyanınca da uyuma numara yapardim geri uyurdun en kötü ihtimal meme istediği zaman annecim sen büyüdüğün icin tadi aci olmus sütun emmeyelim dedim 2.gun israr etti ama acti aci aci dedi kapattik o sekilde
Esiladuru Badem yemesi hala düzensiz hic birsey yemiyor saglik ocagindaki hemsiremizde söylemişti emmeyi biraksada yemesi duzelmez diye uykusuda suan 3 yasina geldi nerdeyse yattigiyla sabah kalkiyor huysuzlanmazsa 😊
Badem Motherofaboy kademeli nasıl yapabilirim gece ve gündüz uykusuna hep memede geçiyor. Sadece uyurken mi versem
Motherofaboy Badem Önce geceyi yada gündüzü kesmelisiniz bunu yeme alışkanlığı kazandırmak için gündüzden başlayarak yapabilirsiniz anlatarak sadece akşamları süt emebilirsin ve gündüzleri artık meme yok çünkü …. diye onu ikna edici birşeyler anlatabilirsiniz, başta zorlayacak elbette ama istikrarlı olursanız kabul edecektir kabullendikten sonra gündüzleri açıktıkca yemek yemek zorunda kalacak ve yemesi de düzene girecektir Allahın izni ile