BurcuKucuk Zeyosum5896 eşim yarın sabah buradaki tanıdık bütün polis ve zabıtaları arayıp bilgi alacakmış ilk iş size de yazarım
merkurkedisi_ Fitifiti hastaneye kaldırılmıs yaşıyormus durumu kritik komşuları yazmıs instagramda yorumlar da. Herkes farklı şeyler söylüyor
BurcuKucuk merkurkedisi_ eşim yarın sabah buradaki tanıdık bütün polis ve zabıtaları arayıp bilgi alacakmış ilk iş size de yazarım
Miracduygu Herkes öyle yazmış ama beylikduzubelediye sayfasından doğru olan haberin bildirilmesi bekleniyor, inşallah sağ Salim çıkar bulunur yavrucağım daha küçücük kıyamam ya çok üzülüyorum şöyle şeylere 😪
BurcuKucuk Miracduygu ben de öyle 🥺 bu saat oldu çok hastayım ama uyuyamıyorum oğlumun yatağının başında ağlıyorum
BurcuKucuk Mom7262 maalesef hayatını kaybetmiş ama eşim bugün detaylı bilgi alabilirse haber vereceğim çünkü bir sür bilgi kirliliği var
75kinalikuzu BurcuKucuk bulunmuş canım ya asansörün kuyusunda kıyamam allah annesine babasına sabır versin
Bernauslu BurcuKucuk inşallah sağsalim bulunur. Anne için en kötü şey evladıyla sınanması. Düşüncesi bile kötüyken o anne ne halde kimbilir. Ama anlayamadığim tek şey küçücük cocuk dışarı da yanlızmıydı nasıl kaçırıldı nasıl kayboldu buna kafam basmıyor.
75kinalikuzu Bernauslu asansör boşluğunda düşmüş ağır yaralı olarak bulunmuş ama hastanede kurtaramamışlar 😪😪
BurcuKucuk Bernauslu ben de onu anlamadım sonuçta daha 2.5 yaşında masum bir melek etraf çok kötü nasıl tek başına çıkıyor hiç anlamıyorum
Miracduygu Esenyurtsondakika paylaşmışta bi kadın baba ölürse de allahtan diyerek çok rahat tavır sergiledi inşallah o annesi değildir 🤭🤬🤬🤬