Zeyosum5896 BurcuKucuk yaa kıyamam çok üzüldüm.allah onu kötü pislik insanlardan korusun inşallah bulunur inşallah iyilerle karsilasir😭😭
Fitifiti BurcuKucuk Ah benim yavrum 🥺 kavaklıya çok yakınım. İnşallah sağ,salim ailesine kavuşur yavrucak. O anneyi şu an düşünemiyorum :(
AloneMom BurcuKucuk Bi annenin evladının nerde olduğunu bilmemesi çok zordur eminim.Allahimm sen o yavruyu koru bütün kotulerden..inşallah bulunur sagsalim.Cok üzüldüm.🥺
BurcuKucuk Mom7262 bir sürü haber varmış bana da ablam attı İnstagram kullanmıyorum. Yorumlarda kimi bulundu diyormuş kimi hala kayıp . Kimi ölü bulundu diyormuş kimi yaşıyor.
BurcuKucuk Fitifiti İnşAllah 🤲🏻🤲🏻 Ben de hiç düşünemiyorum kim bilir ne halde. Ben de kavaklı tarafındayım ama haber alacağım kimse yok anca yarın belediyeyi ararım
Zeyosum5896 BurcuKucuk onu bırak canim.ajlima böyle pislik şeytan insanları yaptıkları aklıma gelince nefret ediyorum bazen keşke dünya yıkılsa da bu berbat çağdan kurtulsak diyorum😔😔😔
BurcuKucuk AloneMom amiiiiiin 🤲🏻 Ben nerede olduğunu bilsem bile aklım kalıyor bir yere giderken. O anneye Rabbim sabırlar versin
merkurkedisi_ Fitifiti hastaneye kaldırılmıs yaşıyormus durumu kritik komşuları yazmıs instagramda yorumlar da. Herkes farklı şeyler söylüyor
AloneMom BurcuKucuk Aynen öyle.Annemde olsada ya şöyle olursa,ya böyle olursa diye aklım onlarda kalıyor.Allah yardımcıları olsun inşallah iyi haberini alırız 🤲🏻
BurcuKucuk Zeyosum5896 eşim yarın sabah buradaki tanıdık bütün polis ve zabıtaları arayıp bilgi alacakmış ilk iş size de yazarım