Zeynebsmom BurcuKucuk melek olmuş yavrum içim yandı gece gece keşke hiç görmeseydim… birçok söylenti var kaçırılmış vs kim bilir ne geldi başına kuzum benim 😢😢😢
BurcuKucuk Zeynebsmom Off maalesef evet ama bir sürü bilgi kirliliği var eşim bugün polisten veya zabıtadan bilgi alabilirse ben de detay yazarım
BurcuKucuk Mom7262 maalesef hayatını kaybetmiş ama eşim bugün detaylı bilgi alabilirse haber vereceğim çünkü bir sür bilgi kirliliği var
BurcuKucuk Bernauslu ben de onu anlamadım sonuçta daha 2.5 yaşında masum bir melek etraf çok kötü nasıl tek başına çıkıyor hiç anlamıyorum
Annem42 BurcuKucuk sag saglım bulunur insallah cok üzüldüm rabbim korusun ailesine kavuştursun. Peki bu kücüçük cocuk kndi basınsmıyms ki nasıl kacırılmıs aklım almıyr daha 2bucuk yasında ya
BurcuKucuk Annem42 maalesef artık hayatını kaybetmiş… ama bu konu ile alakalı bir sürü şey yazılıyor yalnız olup olmamasıyla alakalı nasıl gittiğine dair
Merve BurcuKucuk beylikdüzü annelerinden biri komşusu olduğunu ve metruk binada yaralı bulunduğunu hastaneye giderken vefat ettiğini yazmış. Çok üzücü Allahım sen ailesine sabır ver
Annem42 BurcuKucuk yaa cok üzüldüm 😞 rabbim kimseye yasatmsn bncede arastırılsn küçüçük cocuk sonucta ne işi olacak orda 😭
Mom7262 Boncukkizlarim kesinlikle 2.5 yaşındaki bir bebeğin dışarıda tek başına ne işi olur annesi o sırada nerdeki bu çocuk su kuyusuna gidip düşüyor yada kimler tarafından atılıyor çok acı ya rabbim kimseyi evlat acısıyla sinamasin 🙏