Danerys NANANA Ailem Konya’da olduğu için jinekolog Necmettin Erbakan üniversitesi Jule Eriç Horosanlı, çocuk doktoru da Medicana hastanesi Musa Göncü’ye gittim. İkisinden de memnunum. Ancak buradan Ankara Etimesgut’a gidicez bildiğiniz çocuk doktoru öneriniz olursa çok mutlu olurum :)
2papatya Danerys medicana hastanesinde çsalışırken Musa beyin sekreteriydim çok severim kendisini yanlız biraz fazla evhamlı 🙈🙈
HGEU Danerys Ankara’da medicana Mustafa Çağlar Yörgüç o kadar ilgili ve bilgili bir doktor ki muhakkak gitmenizi öneririm 🙏🏻
Mucize_ NANANA bursa jinekolog mehmet aral atalay. Şükürler olsun ki öyle bir doktorla tanıştık takibimizi ve doğumumuzu gerçekleştirdik. Bebeğim için de medicana bünyamin teymuroğlu.
[silindi] NANANA Ankara Mehmet Fırat Mutlu, kendisi dünyanın en iyi kadın doğum doktorudur. Tobb hastanesiyle anlaşması vardı ben doğum yaptığımda 11 ay oldu hala orada doğumlarını yaptırıyor. Hastane de harika.
Avsininannesi15 Rolria Dr.Hakki İnce gercekten mukemmel bi doktor. hamileligimin ilk haftalarindan doğuma kadar onun yanina gitdim. son haftalarim riskli olduğu için sürekli iletişim halindeydi benle
Keskeuyusamm Bursa-Erdoğan Yüzkollar. Kesinlikle tavsiyem. Çok bilgili bir doktor. Gereksiz hiç bir şey önermiyor. İnsanı rahatlatıyor. Paragöz değil
NiLDeRiN NANANA Eskişehir kadın doğum doktorum Özel Ümit Hastanesi’nde Dilek Ulusoy çocuk doktorumuz Gürlife Mustafa Alper Aykanat her ikisinden de çok çok memnunuz.kesinlikle tavsiye ederim. Dilek hocam hamilelik doğum hatta doğumdan sonra her zaman bilgisi tecrübesi güler yüzlü sevecenliğiyle hep yanımızdaydı.öok güven veren bir doktor.Alper hocamızla doğumda tanıştık bebeğimin ilk doktoru memnun kalıp devam etmiştik sonra kızımın besin alerjisi var ve süreci o kadar güzel yönetti ki sağlıklı bir şekilde atlatıyoruz bitti sayılır. Saat kaç olursa olsun döner cevapsız bırakmaz .gerekmedikçe ekstra hastaneye çağırmaz hemen ilaç yazmaz . Abi gibidir.
EP- NANANA Adana Özel Medline Hastanesi Uzmn.Dr.Ali Seçkin Yalçın , çok çok iyi bir çocuk doktoru her seferindeçok detaylı muayene edip çok net konuşan , her şekilde ulaşılan ve cevap alabildiğimiz biricik doktorumuz 🥰
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Yusuffun-annesi biz alerji yaşamadık ama Orhan hocadan çok memnunum.tecrübeli bir doktor ve çok ilgili whatsaptan mesajlara kısa sürede yanıt verir.ilgili aynı zamanda.muayene ücreti 150 TL idi en son 18 aylıkken gitmiştik 21 ayında şimdi.ücretli aşılarda yapılıyor👍
Zemira21 NANANA eskisehir umit hast infertilite tedavisi gordum asilama ile hamile kaldim jinekologum dilek ulusoy cocuk dr naim ay istedigim zmn ikisinede ulasiyorum sorularimi cevapliyorlar ayrica bilgili ve ilgililer ben memnunum 🤗
NiLDeRiN Zemira21 45 günlüktük teşhis konulduğu zaman . Doktor teste gerek yok dedi çıkmıyormuş çok küçük olduğu için .diyete girdim her şeyi kesmemiştik önce azalma olmuştu tabi ama geçmedi her şeyi kesince alerjen olan kızım düzeldi sancılar egzama Gürültülü mukuslu kaka ve uykuya dalma .çok zor bi süreçti deneye deneye oldu . 9 aylıkken test yaptırdk cildi her şeye tepki verdi harita ciltmiş o yüzden anlaşılmadı kan testinde de bişey çıkmadı . Eski yöntem deneyerek devam ettik. Sadece balık kaldı sanırım aşmadığımız. Deneyemedikte daha . Kırmızı olan her seye alerjisi vardı kızımın domates salça biber karpuz .ben tükettiğim zaman çıldırıyordu ağlamaktan. Ceviz ve balıktı bizim .
canbartunun_annesi NANANA Aydında kadın doğum dr Elif Pelin ÖZBAY , çocuk dr Yasin BULUT ikisinden de Allah rağzı olsun saat gün hiç fark etmeden hep yardımcı oldular ikiside doktordan daha çok aileden biri gibi sevecen sıcak kanlı tatlı dilli insanlar.
Yarun Aslikntkn inanç bey benimde doktorumdu süper bir doktor arkadaşlarıma herzaman tavsiye etmişimdir gözü kapalı güvenebilirsiniz🤗
Gokcefe Bahçelievler Memorial kadın doğum dan Öznur Dündar Akın. Canım doktorum.. tüm süreçte desteğini hiicc eksik etmedi.. fakat çocuk doktoru önerilerini bende surda bekleyeyim
Bsrkk Ordu merkezde önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı acaba? Umut hastanesi Kadın Doğum uzmanları Hüseyin Ay ve Yılmaz Şahin, ikisinden de memnun kaldım 👍🏼
Damla90 NANANA Bursa , kadın doğum Dr Emre Uysal, çocuk doktoru Dr Gül Güner Nar, çocuk cerrahı Dr Erdal Karakaya 🙏🏻🙏🏻 Memnunuz hepsinden çok şükür.
Busraveismailcinar NANANA merhabalar kadın doğum doktorum pendik medical park Şeyma Araz idi çok memnun kaldım pozitif bir bayandı kendisi ama çocuk doktoru konusunda hala deneme yanılma modundayım bebeğim 7 aylık oldu hala içime sinen bulamadım
1ana1bebe Busraveismailcinar Tuzla gispir hastanesi Çağatay Acar tavsiye ederim çok ilgili.bir doktor aklımızda hiç bir soru işareti bırakmıyor
sonlafsokucu NANANA Bursa Yıldırım Doruk hastanesi Kadın doğum doktorum Kemal Köroğlu kesinlikle işinin ehli çok çok memnun kaldım zaten tavsiye üzerine gittim. Tek sıkıntısı ilk başlarda randevu bulunmuyor çok fazla hastası var, ilk rabdevudan sonrası randevusuz da alıyor takipli hasta olarak