ikierkekannesiii NANANA Kars özel muayane doktorumuz yunus yılmaz harika bir doktor hem çok güzel ilgileniyor hemde cocuklara karşı harika ilgisi var
elifAelay27 NANANA İskenderun palmiye hastanesi kadın doğum uzmanı Ertan aydın ilac gerekmediği sürece yazmaz ilacın içinde ki vitaminleri besinlerden almak için hamilelik sürecinde bebeğin gelişimine göre yemeniz gereken besinleri söylüyor epidural doğum yaptım o kadar mükemmel geçti ki doğum yaptığım gün ayaklandım
Alptugunannesi07 Elazığda Fethi HANAY kadın doğum ve hastalıkları uzmanı benim doktorumdu. Özel bir kliniği var. Zaten Elazığdaki tek özel klinik. Ve yanındaki arkadaşı çocuk doktoru Abdurrezzak KAYA oğlumun doktoru.. ikisinden de çok memnunuz.
Aslanbilal Konya da Necmettin erbakan universitesi Fatma kılıç a gittim ve dogumuma girdi kendisi çok merhametli bi doktor,çocuk doktoru için de buyuksehir hastanesinde Ahmet Kınık var ona gittik yılların eski doktoru memnun kaldık
dios_gokta mucizelerin_annesi osmanıyelıyım evet hatay dörtyol da yaşıyorum canım mehmet hoca da 2 dogum yaptım saolsun cok ilgilendi👌
Heymamma Usanmaz biz de aynı çocuk doktoruna gidiyoruz çok seviyoruz doktoru ama çok yoğun kontroller çok hızlı geçiyor son iki muayene hele sanki biraz geçiştirdi gibi siz nasılsınız
Usanmaz Heymamma ya bizde son muayene de oyle olduk ama asırı kalabalık vardı kapıda bekleyenlerın cocukları agluyordu yani hoca gecıstırmesı değilde biz bile konusacaklarmızı unutuyoruz yada hızlandırıyoruz yani taciaz ediliyor gibi oluyor geriliyoruz ister istemez salgın varmıs dıye yogundu yani öyle olunca benm de canm sıkılmıstı bir daha ki muayenede oyle olmaz ınsallah ya işte konu bebek olunca cocuk olunca ınsan birşeyde diyemiyor ama acele acele olması da olmuyor
1ana1bebe Busraveismailcinar Tuzla gispir hastanesi Çağatay Acar tavsiye ederim çok ilgili.bir doktor aklımızda hiç bir soru işareti bırakmıyor
Busraveismailcinar 1ana1bebe 18 inde okan üniversitesi hastanesi sevinç çabukoğlu na gideceğiz denemek için bakalım kafama yatmazsa Çağatay beyi de denerim çok sağolun ☺️
Heymamma Usanmaz bence gaye hoca şu an çok popüler az buçuk artık böyle olacak biz 1 yaşına geldik bilmiyorum değiştirsem mi
Usanmaz Heymamma acıkcası 1 yasa kadar her ay gitmeyi düşünüyoruz sonrasında aralıklarla gerektıkce falan gidecegiz o yuzden biz değiştirmeyiz doktor işi sıkıntılı biraz evham yapturan hocalarla anlasamıyorum mesela 😬
Mihrimahnin-annesi NANANA Antakya Hatay Özel Defne Hastanesi Op.Dr Hülya Artuç Karabiber (Kadın doğum)
Alparslan26- NANANA Ankara sami ulus Beştepe kadın doğum arzu bostancı çoçuk doktoru Özel natomed Ahmet Altun
Minnakikizlerimmmm Alparslan26- ikizlerime çocuk doktoru arıyorum .natomed hastanesi ki doktoru hangi özelliklerinden dolayı tavsiye ediyorsunuz .çocuklaara yaklaşımı nasıl. Birde muayene ve tahlil ücretini öğenebilirmiyim
Mirosunannesi Alparslan26- bizde Ahmet beye gidiyoruz ama sanki üstten mi ilgileniyor biraz ek gıda konusunda falan öyle çok detaya girmedi gibi sizinki kaç aylık
Nse2019 NANANA İstanbul pediatri erdem Uzunoğlu. Üstüne tanımam. Bebeğinizi iyileştirirken sizi eğitiyor. Her saat her zaman ulasabiliyorsunuz. Sonrasında dönüp kendi soruyor nasıl oldu diye. Allah bin kere razı olsun böyle doktorlardan.
Busraveismailcinar Nse2019 kuzenşm de ona gidiyor iki çocuğu için çok memnun bana uzak yoksa düşünmeden gideceğim tek doktor
nilaylks NANANA medicalpark yıldızlı da pediatri Yılmaz kanber jinekolokta bakiye Akbaş pediatri doktoruyla yeni başladık sayılır bebeğim henüz iki aylık başka doktora göre daha iyi hemen ilaç yazayım demiyor bebeği çok güzel muayene ediyor bakiye Akbaştan daha çok memnun kaldım 7/24 her zaman ulaştım hamileliğim boyunca bşr an olsun yalnız bırakmadı