Hum34 Duygusuz Aşı bizim de haftaya var😬 bende çok korkuyorum aşıdan. Huysuzlanıyor çünkü o zamanlar.
Alptugunannesi07 Hum34 Memlekete gidip geldik bu hale geldi. Düzen çok önemli. Düzeni değişince çocuğum da değişti ☹
03alparslan04 Hum34 benimde elimden geldiğince annem yardımcı olsa da yinede kendim bakmam gerekiyor artık bir türlü büyüycek ler inşallah
Tgcgulce Hum34 birebir yaşıyorum aynılarını birde uyumuyor 10.000 adım attım dışarda arabada uyuyor bende bezdim ne yemek ne temizlik :(
Hum34 Tgcgulce benimki yana döndürüp pış pış yaparak uyutuyorum. O da zor oluyor çünkü uyuması uzun sürebiliyor.
Minikmucizemmmmmm Hum34 bizimkide prematüre 6 aylık daha bi gun mutlu gününü görmedim hep huysuz 🙄 fakat cok salyası akıyor her buldugunu agzına sokmak istiyo ilk dişten sonra salya yıne devam ediyor mu acaba
Hum34 Minikmucizemmmmmm ben kehribar kolye kullanıyorum ve salyası hiç denecek kadar az. Kolyeden önce önlük yetiştiremiyordum.
Hum34 Alptugunannesi07 ama bozulacağı mı vardı acaba ? 15 gün tatile gittik bizde azıcık düzen bozuldu ama eve gelince yine uyku saatini istedi.
Hum34 Minikmucizemmmmmm bana hediye geldi ama tots&more nin ürünleri gerçek. Oradan alan arkadaşım da çok fazla . Ve ateşte olmadı çok şükür.
Hum34 Alptugunannesi07 evet tatilde bizde aynını yaşadık. Özellikle geceleri saat 20.30 dedin mi uyumuş olmalı yoksa saatlerce ağlar 😬 neyse olsun buna da şükür diyelim.