kbr-frk-ysf Analık Vala zor işmiş. Bebeklik bitiyor çocukluk sonra ergenlik Vala bu iş hep böyle devm ediyor olan anneye oluyor. Allahtan mükafatını düşünüp sabır diyip ilerleyeceğiz. Benimkide aynı ne uykusu var ne durması mız mız sürekli
Hum34 kbr-frk-ysf Hemde ne zorrr işmiş. Gerçekten Allah herkese yardım etsin. Sağlıklı olsunlar da yeter…
Hum34 Glyernz 😂 Benim kız iş dişini çok kolay patlattı ama diğerleri çok zorluyor galiba. Tentagil aldım bakalım işe yarar inşallah.
Hum34 Atesduygu Tüm günü dolduruyor haklısınız. Yok bence sizlik bir durum değil benim bebemde öyle. Sürekli mız mız şu aralar.
Mraaa @Hum34 Anlık işe yaramıştı diş jeli oğlum da karanfil yağı sürmüştüm o rahatlatmıştı işe yaramaz ise aklınızda bulunsun
03alparslan04 Hum34 benimde elimden geldiğince annem yardımcı olsa da yinede kendim bakmam gerekiyor artık bir türlü büyüycek ler inşallah
Yasemin38 Hum34 dişdi ataktı sendromdu ergenlikti derken bitmiyorki bitsin canım😂😂 3 ayrı dönemin bebeleri mevcut bende şuan🤣🤣
kaymakliekmekkadayifi Hum34 benim kizim su an tam 5.5 aylik ve alt 2 disi cikti ama huysuzlugumuz gecmedi hele bugun kollarim koptu kucakta tutmaktan oturtsam agliyor yatirsam agliyo altini aciyom agliyo emerken bile agliyo😂😂 disi ciktiginda bile disi büyürken huysuzluk oluyo mu acaba
Hum34 kaymakliekmekkadayifi oluyor evet. Benimkinin bir dişi çıktı , diğeri uzuyor ve çok ağlıyor. 😐 3-4 ay sürüyormuşşş 😱
kaymakliekmekkadayifi Hum34 bizimki 4 ayliktan beri dis derdi var cok sukur 5.5 aylik olduk ikisini birden cikartti. Ama uzadigi icin mi bilmiyoruk yine biraz huysuz he tabi bide atak donemindeyiz su an. Ama cikan dislerinin dis eti kaniyor bu normal mi acaba