Serrase Alyask bu doğal bir renk bı not düşeyim önce ☺️zemin rengi uygunsa zor değil karamel açık kumral karısımi boya ile olur
16102018 Serrase teşekkür ederim internette buldum sipariş vereceğim ama kendisi soyuluyormus beze gerek yokmuş bezsiz gelir mı acaba
Serrase Deletedmom814 fazla siyah geçmişin yok anlattığın kadarı ile iki yıl kadar da boyama yapmadiysan zaten siyah boya uçlara inmiştir kestirip hiç açmaya bulaşmadan boyayabilirsiniz
Ahanife Serrase teşekkür ederim artık bu şartlarda kendim boyayı alıp boyamayı düşünüyorum inşallah olur beceririm 😊 daha önce hiç saçıma boya değmedi bile bir değişiklik istiyorum artık kendim de🙂
Bulutunanesi Serrase yaaa canım yaa benim saçlarım siyah uzun yıllardırda gece mavisine boyuyorum ama son 6 aydır boyamadım şuan açmak istiyorum saçımı kolay açılan bi saç yapım var biraz bakır tonları çilek sarısı diyorlar o tonlar istiyorum sence mümkün mü🙈
Serrase Alyask açık karamel ile 8.1 i karıştırıp 30 luk oksidanla boyayabilirsiniz diplerden bir cm uzakta sürün biraz bekledikten sonra diplere sürün yoksa dipler daha açık olur